Black monday

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Vest Zara/Jacket Pimkie/Jeans*&Gloves Pieces/Bag Louis Vuitton/Scarf H&m
*Booztilta koodilla mikaela15 15% lisäalennus yli 40e ostoksista 23:59 asti

Heippa! Päätin tänään kuvata asun päällysvaatteet päällä jo pelkästään siitäkin syystä, että mulla oli perus farkkupaita ja mustat pökät jalassa. Ei kovin jännää :-D Kaiken lisäksi tykkäsin todella paljon tuosta tummanpuhuvasta, eri tekstuureja yhdistelevästä asusta. Olen niin fiiliksissä, kun taas kelit lämpenivät ja aamullakin pärjäsi jo kasin pintaan ulkona tässä asussa. Kevät, kyllä se sieltä tulee! Jos ei muuta, niin edes se kesäaika johon siirrytään sunnuntaina.

Nyt on muuten ihan huippukamppiksia menossa nettikaupoissa. Tosiaan vielä muutaman tunnin saa Boozt.comista 15% alennusta myös jo alennetuista tuotteista koodilla mikaela15. Lisäksi Stadiumilla jäsenet ja jäseniksi liittyvät saavat tämän viikon 25% alennusta kaikesta. Eli jos olisi esimerkiksi uudet treenireleet tarpeen, niin kannattaa hyödyntää :-) Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä Nellyllä on 100 mekkoa ainoastaan 13,95€ 26.3. klo 14 asti.

Nyt pakko alkaa vähän rullailemaan ja venyttelemään paikkoja auki. Laiminlyönyt kehonhuoltoa taas ihan liikaa. Huomiseen :-)  Xx

7 kommenttia:

  1. Sulle sopii tosi hyvin punainen huulipuna! :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tosi nätti asu ja upea huulipuna.

    VastaaPoista
  3. VAU, MIKAELA OOT UPEA!! Huusin suoraan sanottuna herran jumala kun avasin sun blogin sivun! :D Oikeasti vautsi, näytät ihan mielettömän hyvältä ja kaunistut päivä päivältä!

    On ollut hienoa seurata blogin ja instagramin kautta sun elämäntapamuutosta ja matkaa kohti terveellisempää elämää. Oot antanut sekä mulle että varmasti myös muille lukijoille inspiraatiota ja ennen kaikkea hyvää mieltä. Kiitos siitä! :-)

    Ihanaa kevään jatkoa ja treeni-intoa sulle Mikaela! :-)

    VastaaPoista
  4. Näytät upealta! <3 Punainen huulipuna tosiaan sopii sulle tosi hyvin! Tykkään myös tosi paljon tosta takista. :>

    Milla / millamainen

    VastaaPoista
  5. Ihanasti piristää asua tuo punainen huulipuna! :)

    VastaaPoista
  6. Onnea todella paljon onnistuneesta elämänmuutoksesta. Näytät nauttivan uudesta elämästäsi. Ja kiitos kun olet kertoillut laihdutusprosessista, vaikka luultavasti monet anot ovat jaksaneet nillittää siitä. Tuot toivoa onnistumisesta muillekin :)

    VastaaPoista
  7. Todella upea tuo takki! :) Muutenkin ihana asu.

    http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela