Aurinkolomalle Fit24 Villatehtaalle

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014


VIHDOIN! Olen malttamattomana odotellut tämän pari vuotta, että milloin yhteistyösalilleni Fit24 Villatehtaalle tulee solarium ja tällä viikolla se vihdoin tapahtui. Olen aikaisemminkin kirjoitellut blogiin hyvän solariumin puutteesta Hyvinkäällä ja parista kampaamosta ihan ok-solkku löytyisi, mutta aukioloajat ovat olleen aina vähän ongelma. Jäsenet pääsevät avainkortilla käyttämään solkkua 24/7, eli nyt voi alkaa treenin päätteeksi käymään satunnaisesti solariumissa rentoutumassa. Lisäksi solarium on käytössä ei-jäsenillekin aukioloaikojen puitteissa. Kyseessä on vielä todella laadukas Luxura-solkku, eli kunnon tasainen bruna on taattu ;-) Nyt mulla onkin ollut vuoden verran taukoa solkkuilusta, joten voi hyvinkin ottaa solkku-kuurin ennen kesän tuloa ilman terveysvaaroja. Solariumiahan ei suositella käytettäväksi kuin 10 käyntiä vuodessa.

Solariumin käytön aloittaessa kannattaa muistaa, että ei heti makoile valossa sitä 15-20minuuttia, vaan aloittaa rauhassa esimerkiksi 8-10minuutilla, vaikka ruskettuisi helposti eikä palaisi lähes ikinä. Vaaleaihoisen suositellaan aloittavan solariumin käyttö 5minuutilla. Lisäksi uuteen solariumiin mennessä kannattaa kysyä varmuudeksi milloin lamput on vaihdettu. Meinaan jos lamput ovat uudet, kannattaa ihan suosiolla ottaa vielä pari-kolme minuutia normaalista rusketusajasta pois. Nyt esimerkiksi ihan suosiolla aloitan tuolla Fitin solkulla ensimmäisellä kerralla 6-7 minuutilla ja siitä nostan rusketusaikaa pikkuhiljaa aikaa ensimmäiset 3-4 käyntikertaa. Maltti on valttia myös solariuminkin kanssa. Sillä kuitenkin polttaa itsensä ihan yhtälailla, kuin normaalissa auringossakin. Eli heti jos tunnet kuumotusta tai poltetta iholla, on syytä sammuttaa solarium ihosairauksilta välttyäkseen. Käyttösuosituksiin voit tutustua lisää esimerkiksi täällä.

Hinnasto Fit24 Villatehtaan solkulle on 8€/käynti (max 20min) tai 200minuutin solariumkortti 60€, jolloin yksikään euro tai minuutti ei mene hukkaan :-)

Nyt alan tekemään ruokaa ja viiden jälkeen lähden salille treenaamaan yhdessä Markon kanssa. Ollaankin mun kipeilyn takia treenattu viimeksi yhdessä kolme viikkoa sitten, eli aika fiilareissa ollaan täällä treeneistä ;-) Kevyesti joudun vielä tosin treenaamaan ensi viikon alkupuolen vähintään, mutta tästä se taas lähtee. Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Moi Mikaela! Tiiän että et juurikaan vastaile kommentteihin, mutta toivottavasti kuitenkin luet näitä :) Oon nimittäin jo pitkään seurannut sun blogia ja sun laihdutus- ja kuntoilu-urakka on itseasiassa myös inspiroinut mua itseänikin urheilemaan ja laihduttamaan. Siksi olisinkin kiinnostunut sun projektista enemmän ja mietiskelinkin että olisikohan sulla aikaa/inspiraatiota perustaa blogi jossa paneutuisit siihen hieman enemmän? Tai kirjottaa siitä tänne enemmän? :) Sulla on mm. instagramissa tosi herkullisia ja inspiroivia ruokakuvia ja olis kiva kuulla niistä vähän enemmän ja saada reseptejä yms.

  Ja instagramista puheenollen, sulla oli tänään heppakuvia siellä ja heppatyttönä olis ihana kuulla hieman lisää sun heppahistoriasta ja siitä missä kävit nyt sunnuntaina ratsastamassa, aiotko jatkaa? :) jos saan tällätavalla udella :D

  Jokatapauksessa hullusti tsemppiä sun treenaamiseen, oot ihan hirveä inspiraatio mulle ja varmaan tosi monelle muulle! You can do it :)

  VastaaPoista
 2. Ooks sä vähän kiinnostunu Markosta ;)

  VastaaPoista
 3. Olen etsiskellyt solariumia Hyvinkäältä ja löytänyt tästä blogista paremmin tietoa kuin yritysten omilta verkkosivuilta. Esim. Fit24:n sivuilla ei mainita solariumia lainkaan, tai en ainakaan löytänyt tietoa. Eihän tuo tietenkään ole ensisijainen palvelu, mutta voisi siitä silti mainita. Taidan siis antaa palautetta samalla kun ryhdyn ainakin solariumasiakkaaksi. (Yksinäiset juoksulenkit kun ovat mieluisampia kuin ryhmäliikunta.) Bloginpitäjälle kiitos infosta! :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela