Uudet BiaBrazilit

torstai 13. helmikuuta 2014

Kävin tänään töiden jälkeen Ruoholahden BodyActionissa kokeilemassa pitkään haluamiani BiaBrazilin treenileggareita ja annoin itselleni luvan ostaa ne palkinnoksi hienosta työstä kroppani suhteen, jos housut tuntuvat hintansa arvoisilta. Ja tuntuihan ne!


Trikoilla on hintaa aika suolaiset 89,90euroa ja matriaali on Supplex ® Dupont ®-kangasta. Koko näissä housuissa tosiaan on OneSize. Materiaalin pitäisi olla todella kestävää, pitävän vaatteen värin kirkkaana vuodesta toiseen ja palautuvan muotoonsa takaisin, eli vaate sopii päälle vaikka oma vaatekoko muuttuisi. Mielenkiinnolla odotan millaista materiaali on treenatessa. Nämä ovat todella sellaiset kangasmaiset yleensä tottumiini polyesteria olleisiin treenihousuihin, mutta aivan tajuttoman mukavat jalassa! Ja pehmoiset. Onko teillä kenelläkään kokemusta kyseisistä treenitrikoista? :-) Huomenna omani pääsevät tositoimiin treenissä.

 Lisäksi mukaan lähti tarjouksesta Harbingerin treenihanskat, jotka olivat nyt vain 16,90e. Mulla on Casallin hanskat ennestään, mutta ne ovat koon liian isot ja eivät tarpeeksi tiukat käsiin. Varsinkin taljassa hanskat lähtevät ikävästi "pyörimään" käsissä. Onneksi ongelma on nyt korjattu :-)

Ps. Muistakaa Yves Rocherin ystävänpäivä-kamppis!

12 kommenttia:

  1. Oon kans miettinyt noita BiaBrazileja tai sit BetterBodiesin trikoita, mut täytyy kattoa kumpiin päädyn jos joskus ylipäätään on varaa. :-D Ja siis wau miltä näytät, voit olla ylpeä saavutuksistasi! ♥

    VastaaPoista
  2. Hienot pöksyt on! Mä en tiedä osaisinko itse olla tuollaisilla, koska tykkään korkeammista malleista. Inhottava ois treenata, jos tulis olo, et pakarat vilkkuvat! :P

    VastaaPoista
  3. Mulla on kahet BiaBrazilin pöksyt ja tykkään! Mun mielestä ne on ihan parhaat kun näyttävät aina super hyviltä päällä. Housut muotoilevat tosi hyvännäköseks omatki linjat eikä omat reidetkään näytä lölleröltä vaan super timmeiltä. Mun mielestä noilla saa siis huijattua tosi hyvin :D Mulla oli ne toiset housut semmoset musta-pinkit missä oli lantiolla semmoset kiristysnauhat, mut ne nauhat tuhoutu pesussa. Onneks ne istuu kuiteski ilman niitä nauhojakin. Sit mul on semmoset raikeen pinkit kans :)

    Toi sininen muuten istuu sun päälle tooosi hyvin! :)

    VastaaPoista
  4. http://www.city.fi/blogit/2/spy+hard+extra/117022

    :)

    VastaaPoista
  5. Ompa kivan näköset pökät!

    http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
  6. Vautsi, näytätpä kyllä hyvältä! :) ihan uskomattoman hyvö kroppa.

    VastaaPoista
  7. Näyttää hyvältä! :) Kyl mäkin joskus hankin tollaset kun on varaa :)

    VastaaPoista
  8. Kääk, mä haluan noi, jos noissa on one-size, on aivan super-rasittavaa, kun koko vaatekaappi menee koko ajan uusiks, kun pienenee! :D Nyt kyllä googletteleen! :)

    VastaaPoista
  9. Haluaisin antaa palautetta ja toivon että vastaat, vaikka aika laiskasti kommentteihin yleensä vastaatkin. Olet tehnyt kovaa työtä kroppasi eteen - nostan hattua! -, joten minua ärsyttää suunnattomasti blogisi yläreunassa oleva mainos estetiasta ja pakaroidenmuotoilusta. Miksi mainostat kosmeettista tapaa hankkia pyöreät pakarat kun itse teet kovaa treeniä niiden eteen?

    Toinen asia joka hieman ärsyttää minua. Eräässä höpöttelyvideossasi, ei kovin kauaa aikaa sitten, sanoit kuinka et ymmärrä squatsquatsquat-villitystä ja nyt poseeraat itse peppu kameraan päin ja esittelet sitä?

    Toivottavasti otat aikaa ja vastaat palautteeseeni. Hieno muutos kropassasi ja blogisikin on piristynyt kauheasti puolen vuoden aikana, jatka samaan malliin! :-)

    VastaaPoista
  10. vautsi mikä kroppa!
    olis tosiaan kiva jos vastailisit kommentteihinkin :/

    VastaaPoista
  11. Vautsi miten oot hoikistunut! :) Saisimpa ittekkin samanlaisia tuloksia. Ja noi housut on ihan sika hienot! :D

    VastaaPoista
  12. Nainen, näytät MAHTAVALTA !

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela