RevitaLash-päivitystä

lauantai 22. helmikuuta 2014

Heippa! Olen nyt muutaman päivän päälle neljä viikkoa käyttänyt RevitaLash Advanced-ripsiseerumia ja kuukauden käytön jälkeen pitäisi niitä huomattavia tuloksiakin alkaa tulla. Tähän mennessä olen ollut todella tyytyväinen tuotteeseen ja ripset ovat huomattavasti tuuheutuneet ja uutta ripseä on alkanut tulla ripsienpidennysten irrottamien tilalle. Näissä kuvissa ripseni on kestovärjätty kolme viikkoa sitten, joten tummentuminen johtuu siitä :-)


Olen tuotetta käyttänyt yhdestä kahteen kertaan päivässä ja mitään sivuoireita en ole huomannut. Ripset kyllä saisi mun puolesta vieläkin tuuhentua ja pidentyä, joten käyttö jatkuu ;-)

3 kommenttia:

 1. Itellekkin tahtoisin jonkun tommosen ripsiseerumin. Ripsipidennyksistä oon luopunut jo hyvä aika sitten, mutta tuuheus ja extrapituus ei olisi koskaan pahitteeksi ;) Noita seerumeita tuntuu vaan nykyään olevan jokaise sorttiin, täytyy siis ruveta tekemään tutkimustyötä ja uskaltaa ostaa itsellekkin joku testaukseen! :))

  rolssi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. En kyllä huomaa mitään eroa noissa kuvissa.

  VastaaPoista
 3. En huomaa kyllä minäkään :D ja eikös noikin oo sellasia että kun lopettaa käytön niin ripset palaa samanlaisiksi mitä olivat....

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela