Mekkopäivä

torstai 20. helmikuuta 2014

Dress Vila (3/4 sleeve)*/Belt Pieces/Watch Michael Kors

Heippa! Keskiviikkona tuli vieteltyä työpäivä todella simppelissä asussa ja päälle päätyi pitkästä aikaa vuosi sitten ostamani Vilan mekko. Asukuvia samainen mekko päällä löytyy täältä, näyttää nykyään vähän erilaiselta :-D Järkytyin oikeasti eilen, kun vertasin miltä mekko näytti silloin vuosi sitten päällä ja blogiin vielä valittu parhaimmat kuvat. Pikkuhiljaa alkaa itsekin tajuamaan, kuinka paljon on tullut pienennyttyä tässä viimeisen vuoden aikana. Ei sitä vain jotenkin itse tajunnut, kuinka isossa kunnossa ihan oikeasti oli. Huomaan kyllä, ettei mieli ihan samaa vauhtia vieläkään mene kropan muuttumisen kanssa, valitsen usein vaatekaupassa sitä entistä, nykyään liian isoa vaatekokoani sovitukseen ja edelleen tunnen useasti olevani aivan saman kokoinen, kun silloin reilu vuosi-vuosi sitten. Joka kerta, kun joku sanoo että olen hyvässä kunnossa, mulla on hyvä kroppa tai näytän hyvältä. Oikeastaan joka kerta joku takaraivossa huutelee, että ei voi pitää paikkaansa, koska näytän samalta kuin silloin joskus. Toisaalta sitten taas saatan viettää aikaa kauankin peilin edessä ja ihmetellä vain omaa kroppaa, sitä miten voi näkyä ongelma-alueellani vatsassa pientä poikittaista vatsalihasta, selkään ei tule makkaroita ja aamumasu on ihan lättänä. Jotenkin joka aamu pelottaa, että heräänkin isompikokoisena ja ei mikään ole ollut totta :-D Onneksi tälläiset pienet asiat, kuten vanhoihin kuviin vertaaminen aina herättelee ja alkaa katsomaan taas omaa tämän hetkistä kuntoa hieman lempeämmin. Ylimääräistä löytyy varsinkin vatsasta edelleen, mutta pikkuhiljaa mennään eteenpäin ja muokataan kroppaa mieleisekseni :-)

Tulipas taas saarnaa. Teiltä tulee varmaan kohta jo ihan korvista ulos tämä treeni- ja dieettihömpötys :-D Huomenna onkin jo taas perjantai. Mulle tuli toive meikkipostaukselle, niin miltä sellainen kuulostaisi muiden mielestä? Voisin nyt viikonloppuna kuvailla sellaisen. Ja kommentteihin vastaaminen on myös työn alla! Ikävä kyllä lisääntynyt treenimäärä on tehnyt veronsa ja aikaa kotona ei ole ihan niin paljon tuollaisiin asioihin :-(

10 kommenttia:

  1. Huhhuh näytät upealta! Mutta rehellisyyden nimissä, et sää musta vuosi sittenkään oo näyttäny mitenkään kovin isolta. Tietty kuvista on helppo valita ne parhaat, niin kun itekki sanoit :) Saako udella, että paljon oot sitten painanut isoimmillasi?

    VastaaPoista
  2. Näytät kyllä niin hyvältä, vaikka niin olet kyllä näyttänyt aikaisemminkin! Tästähän alkaa itsekin inspiroitua... nimimerkillä söin juuri eiliset irtokarkin loput aamupalaksi... hups... :)

    VastaaPoista
  3. Oon katellu tota mekko sulla jo pitkään, toi on niin kiva :) Onks toi matsku sellasta, ettei valkoisistakaan osista näy läpi? Ja mikä koko sulla on käytössä? Onko normaalit/isot/pienet koot? Varmaan pakko hankkia toi kevääks, näyttäis niiin kivalta esim. nahkatakin kanssa :)
    -Anni

    VastaaPoista
  4. Vautsi, oot upea! Jatka vaan näitä fitneshömppä postauksia, itse kävin tänään liittymässä salille ekaa kertaa ja olen ihan innoissani lukemassa näitä juttuja. ruoka vinkkejä otan mieluusti vastaan enemmänki täällä. ;) itsellä tuntuu että pyörii aina ne samat ruuat aina.

    VastaaPoista
  5. Oot tosi kaponen nykyään mutt älä liikaa laihduttele.... musta sä olit hyvän näköinen myös vähän pulleampana! :)

    VastaaPoista
  6. upeaa!:) meikkipostausta joooo!

    VastaaPoista
  7. Meikkipostaus kuulostaa hyvältä :-) Erityisesti kiinnostaa juuri hankkimasi Naked 2 -paletti! Se on itselläkin haaveissa^^

    VastaaPoista
  8. Siis sitä ei kyllä tosiaan tajua, kauankohan siinä menee, että on niinkun ns. "omissa nahoissaan" pienempänä? Toi on hyvä toi heräämisjuttukin, mäkin aina luulen, että aamulla oonkin lihonu yön aikana sen 20kg takasin.. varmaan mahdollista joo :D

    VastaaPoista
  9. Upea muodonmuutos kuvien välillä ja tuo mekko on aivan ihana! :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela