Lookfantastic-sekoaminen

keskiviikko 19. helmikuuta 2014


Hain maanantaina postista pari Lookfantasticin pakettia, joita olin malttamattomana odottanut. Mulla on itseasiassa vähän lähtenyt viime kuukausina kosmetiikkaostokset vähän käsistä, varsinkin Lookfantasticin sekä Feeluniquen suhteen :-D Nimimerkillä Mikaela "kaikki rahat kosmetiikkaan" Koskela, kävin meinaan tuossa viikko-parikin sitten Stockalla MACin pisteellä... Mutta onneksi kaikki on tullut tarpeeseen ja äiti on ollut tyytyväinen, kun olen vanhaa kosmetiikkaa  raahannut hänelle ;-) Tangle teezer mulla kyllä on ennestäänkin, mutta se on lähes kahden vuoden käytöstä aika karussa kunnossa ja piikit ei ihan enää suoria ole.


Olen ikuisuuden käyttänyt MACin Studio fix fluid-meikkivoidetta, mutta talvi-iholleni sopivan sävyn lähestyessä loppuaan päätin kokeilla paljon kehuttua Diorin Forever-meikkivoidetta. Kävin hakemassa Stockmannilta pienen näytteen tätä ja katsomassa ennen tilaamista oman sävyn ja tykästyin tuohon niin paljon, että lähti heti tilaukseen. On muuten pysyvää tavaraa! Eilisen illan selkä-hauistreeninkin jälkeen aamulla meikattu, kertaakaan päivän aikana korjaamaton meikki oli lähes virheetön. Suosittelen ja tämä syrjäytti täysin entisen lempparini :-)

Benefit-ihastuminen jatkuu edelleen ja tilaukseen meni silmänalusille tarkoitettu kosteuttava Fake up-peiteaine. Tämäkin on todella hyvää ja freesaa katsetta todella paljon verrattuna käytössäni tätä ennen olleeseen MACin paksuhkoon voidemaiseen peiteaineeseen.

Ja vihdoin se Naked 2! Tilasin tämän paletin viime syksynä, mutta epäonnekseni se hukkui postissa ja sillä välin myyty loppuun Lookfantasticilla, joten en saanut uutta palettia tilalle, vaan rahat takaisin. Nyt vihdoin olin tarpeeksi nopea paletin täydennettyä varastoon ja tämä ihanuus on vihdoin minun :-)

Mulla on muuten viimesten kuukausien aikana vaihtunut päivämeikkiin käyttämäni tuotteet aika huolella, joten olisiko toivetta uudelle meikkipostaukselle? :-) Ja postausta Revitalash-ripsiseerumista on tulossa tällä viikolla!

5 kommenttia:

  1. Aaah, ihania juttuja! Toinen kosmetiikkafriikki ilmoittautuu! ;)

    Mulla on hakusessa tosi hyvä ja pysyvä meikkivoide. Täytyy pitää toi Diorin mielessä. :>

    VastaaPoista
  2. Voi, kunpa ne rahat voisi oikeasti kaikki laittaa vain kosmetiikka! Kosmetiikka shoppailu on muutenkin niin ihanaa, voisin eksyä tunneiksi erilasiten kosmetiikka hyllyjen sekaaaan! <3

    rolssi.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Joooo tee meikkivideo :)

    VastaaPoista
  4. joo ehottomasti videooo. Kiinnostaa tuo meikkivoide ja varsinkin tuo peiteaine in action!

    VastaaPoista
  5. Mullakin oli yhdessä vaiheessa käytössä tuo dior forever meikkivoide, mutta sitten hukkasin sen jonnekkin. Ostin äskettäin Lancomen Teint Idol Ultra meikkivoiteen ja ai, että se oli heti rakkautta sitä tuotetta kohtaa. Peittää todella hyvin ja pysyy koko päivän hyvänä. Suosittelen kokeilemaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela