HIGH HEELS, HIGH HOPES

lauantai 15. helmikuuta 2014


 Mulla on vuosia ollut pienoinen asennevamma Guessia kohtaan ja vältän koko merkkiä parhaani mukaan. En vaan voi yhtään sietää niitä överivärikkäitä, ylihintaisia muovilaukkuja ja muutenkin merkki on itselle vähän sellainen WT. Mutta sanani jouduin vaihteeksi syömään, koska löysin Guessilta Fashionstoren ystävämyynneistä täydelliset mustat peruskorkkarit, joissa on vähän jotain jujua mukana. Kyseessä on Guess Purla Decollette pump. Niin hyvät jalassa, korkoa on oma lempparini vajaa 11cm, täyttä nahkaa, hyvä lesti ja kaunis siro korko ja kapea kärki. Klassinen ja kaunis malli.


Normaali hinta näille korkokengille oli 189euroa, mutta nyt hintaa jäi vaivaiset 76euroa! Olen pari vuotta metsästänyt itselle klassisia mustia, juurikin tämän tyylisiä aitonahkaisia korkokenkiä ja vihdoin tärppäsi. Louboutinin Pigallet on haavelistalla, mutta ehkä nyt pärjään muutaman vuoden näillä ja sitten vaihdan punaisiin pohjiin ;-)

Nyt alan nukkumaan ja tittiditiiiii aamulla alkaa tankkaus! Tulen kirjoittelemaan varmaankin viimeistään sunnuntaina sitten fiiliksistä ja mitäs kaikkea sitä tuli syötyä :-D Ja samalla avaan vähän enemmän tätä mun treenifilosofiaani, joka tuntuu monia huolestuttavan tuolla kommenttipuolella. Hyvää yötä ja ihanaa alkanutta viikoloppua :-)

6 kommenttia:

 1. Ooii ihan täydelliset korkkarit! ♥ Ja tosi hyvään hintaan vieläpä! :)

  VastaaPoista
 2. Aloin lukea sun blogia joskus monta vuotta sitten, kun epäilin itselläni olevan jokin syömishäiriö, taisin googlettaa vaan sitä ja päädyin sun blogiin (joka silloin käsitteli aihetta). Luin varmaan kaikki postaukset yhtenä yönä ja mietin omaa tilannetta. Jossain vaiheessa lopetit sen aiheen käsittelemisen blogissa ja blogi taisi olla joku muoti/tyyli-painotteinen, ja postauksetkin olivat muistaakseni melko lyhyitä yleensä, joten katselin usein vaan kuvia. Mietin jo, että jaksanko tätä blogia seurata, kun aihe ei kauheesti kosketa mua. Onneksi en kuitenkaan lopettanut lukemista, sillä nyt tästä on tullu ehkä mun suosikki! Jotenkin on kiva seurata sun "projektia", joka oikeesti kantaa hedelmää. Nää treenijutut on jotenkin nyt itsellekin ajankohtainen aihe. Näytät upeelta, jatka samaan malliin :)

  Täytyy vielä sanoa, että mulla on vähän samanlainen suhtautuminen Guess-laukkuihin kun sulla, mutta nää kengät on kyllä poikkeus sääntöön!

  VastaaPoista
 3. Täällä toinen Guess asennevammainen. :D Nuo korkkarit ovat kauniit, eivät huuda sitä tyypillistä Guessia.

  VastaaPoista
 4. Todella upean näköiset kengät. Oon törmännyt joihinkin kivoihin laukkuihin Guessilta, mutta aika monet niistä ei miellytä mua pätkääkään. Korut taas on monesti suht nättejä.

  VastaaPoista
 5. Olitko mikaela eilen jumbossa? Oon aika satavarma ettei ollut kaksoisolentokaan. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela