Casual monday

maanantai 24. helmikuuta 2014

 Dress H&m/Watch Michael Kors/Necklace Pieces

Heipparallaa! Tänne kuuluu niinkin ikävää, että tulin sunnuntaiaamuna hieman kipeäksi ja olen joutunut lepäilemään treeneistä pari päivää. Aamuaerobisen kävin kyllä tänään tekemässä, kun yleensä mulla on se kevyt liikkuminen auttanut, jos ei lämpö ole noussut. Nyt on taas iltaa kohden tullut kuumeinen olo, mutta ei se lämpö nouse, vaan saattaa vähän laskeakin, joka on mulle todella yleistä. Jos mulla menee lämpö yli 37, olen oikeasti jo todella kipeä. Limaa vain kertyy kurkkuun, nenä vähän tukossa ja silmissä tuntuu sellainen kipeä-väsymys ja naamaa kuumottaa, jos ymmärrätte mitä tarkoitan :-D Kait on pakko vielä huominen malttaa pysyä salilta kokonaan poissa, ettei tule mitää vakavempaa. Ei onneksi se sali mihinkään sieltä katoa, ainut niin harmittaa itseä. Pitää varmaan pyytää Marko tulla laittamaan töiden jälkeen mun ovet takalukkoon, etten mene sinne salille ja että lepään oikeasti :-D

Olen nyt tykästynyt todella paljon tuollaisiin todella simppeleihin mekkoihin. Tuon ostin viime viikolla ja nyt laitoin tilaukseen saman myös harmaana nettikaupasta, kun siellä oli -10% normihintaisista tuotteista. Helppoja pelastajia, kun ei jaksa miettiä mitä laittaa päälle :-) Nyt iltapala naamaan ja nukkumaan kipeää oloa pois, jotta paranee niin paljon että voi mennä edes töihin huomenna. Hyvää yötä!

7 kommenttia:

 1. Nyt on pakko tulla kehaisemaan että wau, miten upeelta näytät jo tässä vaiheessa projektias! Oon lueskellu sun blogia on/off-tyylillä jo pidemmän aikaa ja törmännytkin ihan livenä kerran, huiman muutoksen oot saanu aikaan! Keep on going, girl! :)

  VastaaPoista
 2. Sun kroppa on kyl muuttunut ihan valtavasti! Oon seurannut sun blogia alusta asti, joten muutoksen kyllä huomaa. Oon todella onnellinen sun puolesta! Toivon et saisin itteeni otettuu niskasta kiinni, että pääsisin samoihin mittoihin edes joskus... :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin tulen kertomaan samaa mitä edelliset, upealta näytät! Olen myös lukenut blogiasi alusta asti, joten ero on kyllä merkittävä. Toimit mielettömänä motivaationa minulle tällä hetkellä, kiitos.

  VastaaPoista
 4. Heip,

  Luin äsken instasta et kärsit usein noista tulehduksista yms, eikö lääkäri ehdottanut sulle mtn operaatiota? Kaverilla oli sama homma että koko ajan tuli samantyyppisiä tulehduksia mutta hänellä meni kaikki ohi kun nielurisat sitten jouduttiin leikkaamaan.

  VastaaPoista
 5. Käy leikkauttamassa nielurisat! Itse kärsin ennen nielutulehduksista 4-5 kertaa vuodessa, ja viime vuotisen leikkauksen jälkeen ei ole tullut yhtäkään tulehdusta :)

  VastaaPoista
 6. Kannattaa oikeasti käydä juttelemassa lääkärissä nielurisaleikkauksesta, itsellä oli kanssa vuositolkulla nielu-korva-silmä tulehdusbingo täynnä monta kertaa vuodessa, nyt reilu pari vuotta leikkauksesta ollut pari hassua flunssaa, eikä mitään antibioottikuuria vaativaa ollut :)! suosittelen :) ja näytät muuten UPEALLE!! täytyy nostaa hattua, hienoa työtä oot tehnyt!:)

  VastaaPoista
 7. syömishäiriösi taitaa taas nostaa päätänsä

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela