YEP, TREY'RE REAL!

torstai 30. tammikuuta 2014

Ripsien pidennyksistä luopumisen yhteydessä ripsiseerumin lisäksi ajankohtaiseksi tuli uusi ripsiväri. Viimeiset vuodet olen sutinut ripsiin viimeiset päivät ennenripsien huoltoa  milloin mitäkin blogilahjuksena saatuja ripsivärejä, koska ei ole oikeastaan ollut väliä mitä ripsari ripsille tekee. Nyt kuitenkin kaipaan sitä näyttävyyttä ripsiini, eli tuuheutta ja pituutta. Niinpä ensimmäisenä ripsiväreistä testiin pääsi Benefitin Trey're Real!-ripsari, jota kohtaan mulla oli kovat odotukset.


 Oletteko yhtä vakuuttuneita tästä ripsarista kuin minäkin? Ekalla kerralla osui nappiin ja tämä ripsari on ehdottomasti tullut jäädäkseen meikkipussiini :-) En ole mikään yhden ripsarikerroksen naisia, eli kuvissa on muutama kerros ripsiväriä. Aion myös kampaajan yhteydessä kokeilla ensimmäisen kerran elämässäni ripsien värjäämistä, jotta saisin katsetta vähän freesimmäksi myös ilman ripsiväriäkin.

Kyselisin muuten teiltä lukijani, että onko teillä suositella mistä tahansa hintahaarukasta jotain hyvää nestemäistä eyelineria, jolla saisi tarkkaa ohutta jälkeä ja joka kestää? Mulla olisi uusi kuivahtaneen Rimmelin eyelinerin tilalle hankinnassa ja suosituksia otan mielelläni vastaan.

Nyt pitä alkaa laittamaan tavaroita huomista varten valmiiksi. Ajattelin olla reipas ja käydä huomenna aamulla tekemässä aamuaerobisen ennen töitä ja illalla vielä rinta-hartia treenin. Hyvää yötä!

23 kommenttia:

  1. Guerlainin eyeliner. ihan huikea! http://www.guerlain.com/int/en-int/makeup/eyes/pencils-and-eyeliners/eyeliner-impeccable-line-precision-calligraphy kyseessä siis tämä tuote. olen käyttänyt jo yli kolme vuotta enkä vaihda pois! omani olen ostanut aina laivalta, muistaaksani hinta n. 30€ ja on ehdottomasti hintansa väärti :)

    VastaaPoista
  2. Sä näytät ihan kumiankalta... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä pilasit koko postauksen just tolla kommentilla :D :D

      Poista
    2. Niino onha se Mikaela yhtä söpö. ;) <3 Toi ripsari näyttää kyl huikeelta, paljonko oli hintaa sillä? :)

      Poista
    3. Valitettavasti itselleni tuli ensimmäisenä sama mieleen (tuo kumiankka-kommentti).. Nuo huulet! :D En tiedä haluatko mielipiteitä, mutta suosittelisin unohtamaan mitä ikinä huuliisi laitat, koska se muuttaa kasvojesi mittasuhteet vähän rumaksi. Siis nenän ja ylähuulen välinen ihoalue on luonnottoman suuri (juurikin tulee tuo ankka-efekti), kauniimpi olet ilman :)

      Poista
    4. Olinkin tulossa kysymään, ootko laittanut täytettä huuliin? Näköjään? Mittasuhteet muuttuvat oudoiksi. Muuten olet kaunis.

      Poista
    5. Onneksi kumiankat on söpöjä :)

      Poista
  3. Lumenen eyeliner on kyllä mun vakiotuote ja erittäin riittoisa :) L´orealin rajaustussi oli myös positiivinen yllätys, mutta ei tee tietenkään niin tummaa jälkeä kun eyeliner.
    -Aino

    VastaaPoista
  4. luulin jo, että tarkoitit otsikolla huuliasi, mutta eikai sentään! :D

    VastaaPoista
  5. Ehdottomasti paras eyeliner on Lumenen Blueberry eyeliner!!! Saa helposti tarkkaa&siistiä jälkeä, joka kestää mutta on helppo puhdistaa poiskin :)

    VastaaPoista
  6. Kanebon Sensai.. ja ekan kerran jälkeen riittää, että ostaa parikymppiä maksavan täyttöpullon :) Tykkään myös, että päädyssä on nappi, joka kosteuttaa kärjen halutessasi uudestaan. Itse pyörin tämän saman ongelman kanssa kuukausi sitten, mutta Kanebo on tullut jäädäkseen, sillä rajaukset kestää paikallaan niin hyvin ja helppo tehdä paksumpaa tai ohuempaa jälkeä. Eli tämä: http://www.sokos.fi/fi/sokos/sensai-liquid-eyeliner-nestemainen-silmanrajausvari-05-ml

    VastaaPoista
  7. Maxfactor colour x-pert waterproof eyeliner ! ostin vähän aika sitten ja on kyllä toimiva ! saa tosi tarkkaa jälkeä ja pysyy vaikka ikuisuuden kun on vedenkestävä, mutta lähtee kyllä pois ihan normaalilla puhdistusemulsiolla ! suosittelen kokeilemaan :) maksaa about 13-14e ainakin marketeissa.

    VastaaPoista
  8. Mä oon tykänny Lumenen rasberry miracle eyelineristä, se on sellanen tussimainen ja saa helposti ja nopeesti tarkat rajaukset (: Jopa minä, joka en jaksa keskittyä mihinkään tommoseen saan nätit rajat :D

    VastaaPoista
  9. Estee Lauderin Double wear on ihan ykkönen pysyvyytensä suhteen! Ja sillä saa siistiä ja ohuttakin jälkeä aikaiseksi :)

    VastaaPoista
  10. voi ei kun luin bloggerista ton otsikon ja näin vaan ton ekan kuvan niin luulin, että puhuit huulista,,, hups! :D
    ripsari näyttää oikein hyvältä, tuntuu vähän ettei kuvista ehkä välity se "ihan oikea tulos"
    suosittelen wet'n wildin eyelineriä (ei veden kestävää)! halpaa (saa kai esim. seppälästä) ja oikeasti hyvää, kuivuu todella nopeasti ja pysyykin hyvin :)

    VastaaPoista
  11. Mä oon käyttänyt Yves Rocherin eyelineriä, nyt kuitenkin hävitin sen ja ostin vaan Gatwickin lentokentältä nopeasti tilalle jonkun - myyjät suosittelivat Lancomen Artlineriä, en tosin ole ehtinyt testata vasta kuin käteeni.

    VastaaPoista
  12. Mikaela, tähän ei ole kuin yksi ainoa oikea vastaus: Sensai Liquid eyeliner! Tuloksia voit katsoa mun blogistani, mutta se on ikuisuuden kestävä rajaustussi! Itse eyelineri maksaa 38€ mutta se kestää käytössä melkeimpä vuoden. Nappia painamalla siveltimen saa aina uudestaan kosteaksi väristä. Sivellin liukuu iholla kuin unelma, ei takkuile kuten lähes kaikki muut kokeilemani. Kun muste loppuu, saa tussiin ostettua täyttöpakkauksen joka maksaa vajaa 20€. sillä sutii jälleen pitään rajauksia silmiin. Oma Sensain eyeliner on kesätänyt käytössä jo 4 vuotta, eikä se sivellin osa ole mennyt miksikään!! Ostapa lumene, niin 4 viikon käytön jälkeen harjakset harottaa ja väri on kuivahkoa. Suosittelen tätä aina kaikille eikä kukaan ole pettynyt. :) Esimerkiksi tuo Lumenen rasberry miracle on ihan ok sen muutaman viikon, mutta sekin hieman tökkii kun tekee todella tarkkaa jälkeä. Estee Lauderin double wear taas on vähän kuivahko.

    Tuo siis nestemäisistä valmisrajauksista paras! Tottakai siveltimellä + geelirajauksella/kakkurajauksella saa aivan yhtä hyviä tuloksia ja rakastan niitä aivan yhtä paljon. <3

    Täällä tuotteen esittelyä -> http://makeupriina.blogspot.fi/2014/01/my-routines-10-everyday-makeup-products.html


    VastaaPoista
  13. Itsekin suosin tuota wet'n wild eyelineria, pysyy todella hyvin ja saa tarkkaa jälkeä aikaan. On myös riittoisaa eikä kuivahda ennen aikojaan. Päivittäisessä käytössä puteli kestää itsellä n. puoli vuotta. Lisäksi loistava hinta-laatu suhde, maksaa alle kympin, tarkkaa hintaa en valitettavasti muista. En tiedä löytyykö muualta kuin Seppälästä sillä sieltä olen itse sitä aina ostanut. :)

    VastaaPoista
  14. Paras ripsiväri on mielestäni ehdottomasti Diorshow Iconic waterproof ripsari, kannattaa testata!

    VastaaPoista
  15. H&M:n tussieyeliner o kyl huisi yllättäjä. Hinta ei kirpase ja kestää hyvin. Joskus on ongelmia ottaa sitä pois.

    Rimmelin uusi pikkutarkka rajaustussi on myös hyvältä vaikuttava. Testasin kämmenselkään ja erottui useiden pesujen jälkeen vielä. Ei lähtenyt sitten millään! :D

    VastaaPoista
  16. Itse oon tykännyt siitä Rimmelin Glam eye eyelineristä. Tuntuu että yhä useammat ripsienpidennyksistä luopuneet tulee hakemaan ripsien värjäyksiä t.kosmetologiksi opiskeleva

    VastaaPoista
  17. Kokeile, Estee Lauder Sumptuous Extreme ja sinun ei tarvitse etsiä uutta. Itse 5v. pidennyksiä käyttäneinä tällä tulee jopa pidemmät ripset kuin pidennyksillä. Tuuhetta ja kaarevutta ja pituutta :)

    VastaaPoista
  18. Mitä ripsiseerumeita olet testannut?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela