WHEN TUESDAY FEELS LIKE MONDAY OUTFIT

tiistai 7. tammikuuta 2014


 
 Shirt&Skirt H&m/Watch Michael Kors/Earrings Edblad

Heipparallaa! Huhheijjaa, en taida olla ainut, joka oli tänään aamulla ihan maanantai-fiiliksissä. Onneksi työpäivä meni oikein vikkelään ja nyt olen täynnä virtaa. Hyvä näin kello iltakahdeksan aikoihin :-D No, eiköhän kohta ole puhti pois kun menen tekemään vielä nopean HIIT-treenin salille. Sen ja ruuan jälkeen uni tulee varmasti aikaiseen. Muutenkin olen aika hyvin saanut nykyään totuteltua itseä uuteen rytmiin ja uni tulee hyvin siinä klo 22:30-23:30 välillä. Viime yönä tosin pyöriskelin valvetilan ja unen välillä melkein kaksi tuntia, kun murehdin mieshuolia (kyllä luitte oikein, minulla on piiiiiitkästää aikaa sellaisia!). Olen vielä niin tarkka läkisääteisistä 8tunnin yöunistani, että aloin vielä enemmän hermoilemaan, kuinka jaksan huomenna huonoilla unilla ja ei meinannut sitten millään saada kunnon unta senkään vuoksi. Onni onnettomuudessa ja kävi näin ja olen vielä illallakin ihan pirteä :-) Heh, kunnon jaarittelut tuli alkuun vaikka piti tulla nopsaa vain läväsemään kuvat päivän asusta :-D Mustalla mentiin vaihteeksi ja ihan peruskiva simppeli asu. Mitä siellä puolella tykätään asusta?

Skarppailen tällä viikolla kommenttien kanssa ja mulla on muutenkin sata postausta tekemättä, muun muassa fiiliksiä treenaamisesta PT:n kanssa sekä yleistä höpötystä, että mitäs mä nyt teen työharjoittelussani ja sen sellaista. Palaillaan taas :-) Ihanaa tiistai-iltaa kaikille!

13 kommenttia:

 1. En ole kommentoinut varmaan sataan vuoteen, vaikka blogiasi ahkeraan seuraankin. Nyt tuli ihan pakottava tarve! :D Vau nainen, sä olet u-p-e-a !! :-) Olet hoikistunut todella paljon ja hyvä olo oikein huokuu sinusta.

  VastaaPoista
 2. kiva ku oot alkanu pitää tukkaa tollee ettei se aina peitä ihan niin paljon naamaa... :) tuo sun kauniit kasvot paremmin esille

  VastaaPoista
 3. Ihana asu ! Ja huomaa taas, että oot kiinteynyt/hoikistunut :)

  VastaaPoista
 4. Oletpa todella kaunis! Kaunistunut! Sussa on nyt ihana tsemppi. Inspiroidun :)

  VastaaPoista
 5. Voi olispa mahdollisuus rytmittää elämä noin:) teen joka kolmas vko yötyötä niin se jää aina päälle eli nukun usein vasta viiden aikaan aamulla vaikka tekisin iltavuoroa(14.00->)

  VastaaPoista
 6. Sä oot hoikistunut, vau hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 7. Sä olet kyllä laihtunu niin paljon! :) naamasta huomaa kyllä selkeesti, näytät jotenki hehkuvalta :)

  VastaaPoista
 8. Olet kyllä niin hurjan kaunis että jäin oikeen tuijottamaan tuota kuvaa! Tämä elämänmuutoksesi korostaa kyllä sun parhaita puolia entistä enemmän :)

  VastaaPoista
 9. Wau!! Sähän oikein hehkut. :))

  VastaaPoista
 10. oot Suomen kauneimpia naisia.

  VastaaPoista
 11. Olet uskomattoman kaunis! Ihanaa, että oot päättäny muuttaa elämäntapasi kokonaan parempaan suuntaan, etkä pelkästään ole laihdutuskuurilla. Go Mikaela! :) <3 Jos treenikärpänen oikein purasee, olisit varmasti ihan super upee bikini fitness lavoilla ;)

  N

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela