VINKKI: HUNTERIT EDULLISESTI

torstai 23. tammikuuta 2014


Vaikka pakkaset paukkuvat tällä hetkellä, on räntä tulossa väistämättä jossain vaiheessa kiusaksemme. Ja ne syksyn vesisateet. Ja kesän. Paras pelastus noihin keleihin on ehdottomasti kumisaappaat ja itsenikin liputtamat mustat Hunterit olisi nyt mahdollisuus saada todella edullisesti. Stockmannin nettikaupassa on itseltänikin löytyvät, mustat Hunter Original Tall Gloss-kumpparit puoleen hintaan ja kokojakin on kaikkia vielä saatavilla! Saappaat löytyvät täältä ja hintaa niillä on alennuksen jälkeen vain 61,60euroa :-)

9 kommenttia:

 1. Olen etsinyt jo muutaman viikon uusia Huntereita ja nimenomaan mustina, onneksi en kerennyt tilata mistään ennen tätä postausta :) Iso kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 2. Suuret kiitokset vinkistä, kumpparit lähtivät tilaukseen :D!

  VastaaPoista
 3. Monet Hunterin saappaat näyttää kyllä kivoilta, tosin mä en oikein tykkää noista pitkistä tai ne ei passaa mulle. Itse tykkään enemmän lyhyistä saappaista. Hunterin niittisaappaita olen joskus ihastellut sekä lyhyt-, että pitkävartisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä juuri toisin päin, ettei tykkää lyhyistä saappaista :) Joo noita olisi vielä vaikka minkälaisia ihanuuksia, kun raaskisi maksaa vähän enemmän

   Poista
 4. Missähän koossa nämä pitäis tilata, normaalisti kengät mulla on 39-40, yleensä 40, mut onkohan toi 40-41 liian iso? Mitä kokoa käytät normaalisti kengissä ja missä koossa sulla on nämä? Kiitti vinkistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tismalleen saman kokoinen jalka ja mulla on noi 40-41. Onhan niissä tilaa, mutta nyt menee villasukka hyvin niihin ja sellainen Hunterin oma fleecesukkakin, pienempään ei ainakaan olisi mahtunut :-) En ole koskaan kokeillut sitä pienempää kokoa, niin en osaa sanoa paljon siinä on eroa.

   Poista
 5. Osta normaalikokoasi seuraava .Kolmeysin jalkaan sopivaksi villasukan kanssa osoittautui 40-41. Hunterit ovat varsinkin nilkasta ahtaat. Hienot saappaat, mutta älä säilytä, tai kuivaa auringossa, muuten tulee murtumia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela