TURHUUKSIA

lauantai 18. tammikuuta 2014


Tiedättekö, kun jokin täysin turha ja mahdollsesti hölmö asia tekee ihan sairaan onnelliseksi? Mulle kävi niin tänään. Käytiin S:n kanssa nopsaa Stockmannilla tarkoituksena käydä ostamassa mulle jokin nätti saippua-alunen, mutta jostain kummasta syystä poistuin tavaratalosta jotain täysin muuta mukanani. Olen pitkään ihaillut Kosta Bodan Åsa Jungneliuksen suunnittelemia Make Up- koriste-esineitä, mutta sellainen on jäänyt kuitenkin ostamatta. Kuin kohtalosta törmäsin noihin tänään sisustusosastolla. Luulin vielä ensiksi kassalle mentäessä, että tuo mini-kynsilakka* olisi alennuksessa sen 29euroa, koska en muistanut yhtään paljon tuo pienempi maksaa ja voi sitä riemua, kun hinta olikin siitä puolet! Eli vajaalla 13,50eurolla sain tuon niin kauniin, mutta toisaalta niin turhan asian itselleni ;-) Ja arvatkaa alkoiko nyt houkuttelemaan käydä maanantaina vielä hakemassa se mini-huulipunakin* itselle, koska jouduin punnitsemaan kumman noista otan. Ja hei, en voisi elää ilman huulipunia, joten enhän voisi jättää käyttämättä tilaisuutta hyväkseni, kun saa edullisesti ;-D

Nyt lähden äidin vanhemmille loppuillaksi ja tarjolla on kuulemma hirvenpaistia, nam! Harmi, ettei voi syödä perunamuusin kanssa, mutta onneksi äidin äiti tekee aivan taivaallisia uunijuureksia ja -kasviksia, joten hän lupasi tehdä niitä paistin seuraksi mun dieetin vuoksi :-) Ihana kun tukea tulee perheeltäkin. Laitelkaa hei vielä jotain kyssäreitä edelliseen postaukseen, jos on treenaamiseen yms liittyen jotain kysyttävää. Ihan vaikka ruokailujen ajoittamisesta ennen treeniä, lisäravinteistä yms voi myös kysellä.


6 kommenttia:

 1. siis maksoitko noista jotain itse, vai saitko ne yhteistyön merkeissä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan omin rahoin maksoin :-D Yhteistyöt&mainokset-tunniste vain, koska seassa on mainoslinkkejä nettikauppaan.

   Poista
 2. Juu kannattaa jättää se perunamuusi syömättä, ettet vaan liho....:DDD voi ristus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö ehkä se ei ollut pointti, vaan mun dieetin noudattamisesta ja siitä kiinni pysymisestä.

   Poista
 3. Voisitko kertoa normaalista ruokailuittesi sisällöstä? Mitä siis kuuluu sinun aamupalaan ja muihin( määrät yms.) Syötkö jatkuvasti samalla kaavalla vai vaihteletko? Ja jotai lemppari reseptejä ois kiva kuulla ! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana : D

  http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela