TGIF

perjantai 17. tammikuuta 2014

Shirt Primark/Jeans Pieces/Necklace Gina tricot/Watch Michael Kors

Heippa! Tulin nopsaa vilauttamaan yhden kuvan päivän asusta ennen salille suuntaamista. Mulla on tänään vuorossa pelkkä pidempi aerobinen ja yhhhhhtään ei jaksaisi. Kongreettinen salitreenaus on niin paljon kivempaa ;-) Onneksi on iPad, eli jotain pyörimään Viaplaysta tai Netflixistä ja aika menee nopeasti. Huomenna mulla on treeneistä lepopäivä, koska on sunnuntaina treenit Markon kanssa. Mulla on hieman kriisi lepopäivän suhteen, koska olen tottunut pitämään levon perjantaisin ja lauantai on aina ollut niin kiva salipäivä, kun voi mennä sinne siihen aikaan kun sattuu huvittamaan. Eli mitä mä oikein teen koko päivän! :-D Onneksi menen huomenna aikaisin Helsinkiin ja käydään leffassa S:n kanssa ennen hänen töiden alkamista. En voi senkään jälkeen jäädä kiertelemään esimerkiksi kauppoja, koska ajattelin alkaa pienimuotoiseen vaatteiden shoppailulakkoon, käydä kaapit kunnolla läpi, alkaa käyttämään samaa vaatekappaletta useammankin kerran, kuin yhden tai kaksi ja opetella yhdistämään niitä uusilla tavoilla. Lopetin joulukuun alussa yhteistyön Sheinsidenkin kanssa (heh Suomi-bloggaajien joukkopako ilmeisesti menossa :-D), koska vaatteet ovat huonoa laatua, ikinä ei oikein tiennyt millainen rätti sieltä tupsahtaa ja olen käyttänyt sieltä saaduista kymmenistä vaatteista ihan vain muutamaa. Miksi tarvisin niitä? Menipäs taas ohi aiheen, mutta nyt on ääneen mainittu tuo lakko. Katsotaan miten käy. Tänään tosin tuli viikonloppuna tekemäni pieni Forever21tilaus, josta postaan vielä myöhemmin :-)

Ja hei se Personal trainer-treenipostaus on tulossa asap! Viikonloppuna ajattelin sen kirjoitella, joten nyt on hyvä hetki laitella vaikka kysymyksiä liittyen treenaamiseen, ruokavalioon, elämäntapamuutokseen, motivaatioon, itsekuriin tai ihan mitä tahansa koskien, niin voin niitä liitellä siihen myös :-)

Nyt pakko ryhdistäytyä ja alkaa vetämään treenitrikoita jalkaan. Ihanaa viikonloppua kaikille!

9 kommenttia:

 1. Kysymyksiä liittyen treenaukseen yms.:

  - Lasketko macroja? ja jos niin missä suhteessa hh/pr/r? Koetko tämän helpoksi/vaikeaksi. Vinkkejä macrojen laskuun? punnitsetko ruuat?
  - Millaisella ohjelmalla treenaat? Kuinka paljon aerobista harrastat viikossa? Kuinka usein treenaat viikossa?
  - HIIT treeni?
  - Esimerkki ruokapäiväkirjasta


  Paljon kysyttävää! :)
  Inspiroit kunnolla ja muutoksen huomaa kuvissa!!
  Oma paino jumittaa ja tuntuu ettei mikään auta ja sitä kautta motivaatiokin alkaa välillä loppua.
  Olisinkin kiva jos jaksaisit vastailla joihinkin kysymyksistäni, niin saisin itsekin varmasti uutta ryhtiä tähän touhuun!

  Mutta keep going!! ;)

  VastaaPoista
 2. Mua kiinnostaisi tietää mitä syöt ennen ja jälkeen salin

  VastaaPoista
 3. Mikä sai sinut muuttamaan elämäntapojasi? Mitä ajattelet "entisestä minästäsi"? Oletko saanut enemmän huomiota miehiltä laihduttuasi? Vika kysymys ehkä vähän hassu, mutta tätä mietin itse nyt kun olen keventynyt :D

  VastaaPoista
 4. Odotan innolla postaustasi personal trainerista, koska olen itse kovasti miettinyt semmoisen hankkimista!

  VastaaPoista
 5. Lisäys vielä, että asun Riihimäellä ja olen harkinnut ottavani personal trainerin samasta firmasta kuin sinäkin! Olisi kiva tietää kyseisen firmas hinnoista hieman. Toimiiko firma niin, että kustakin tapaamisesta maksetaan aina tietty hinta vai maksetaanko isompi summa esimerkiksi 3kk yhteistyöstä?

  VastaaPoista
 6. Mitkä sun tavotteet on esim paino tai ulkonäkö? Ja onko dietti ollu rankkaa? Saatko paljonkehuja laihduttuasi? :) ja hattua nostan sulle! Hienoa työtä jo tähän asti :)

  VastaaPoista
 7. mitä ruokia teet yleensä evääksi töihin? mitä syöt iltapalaksi? mitä syöt aamulla puuron kanssa?

  minkä tyyppinen treeniohjelmasi on, miten päivät on jaettu (esim. rinta-kädet, selkä, jalat)? kuinka useasti teet aerobista ja paljon kerrallaan?

  VastaaPoista
 8. Oon seurannu sun blogia jo monta vuotta. Aluksi aloin seuraamaan sua cheerleadingin takia, koska se yhdisti meitä. :) Vaikka lopetitkin jo muutama? vuosi sitten niin silti oon vaan aina palannut tänne sun blogiin lukemaan sun kuulumisia. Musta on ihan huikeeta kuinka paljon oot laihtunut ja saanut muokattua sun vartaloa! En tiedä huomaatko itekkään, kuinka paljon sitä muutosta on todellisuudessa tapahtunut! Mun mielestä muutos on todella suuri :) Itekkin oon laihduttanut vuoden verran ja nähnyt miten kroppa muuttuu, niin siksi tä blogi on mun mielestä edelleen todella mielenkiintonen ja tavallaan tuntuu, että meillä on jotenkin paljon yhteistä vaikkei tunnetakkaan! Keep working, oot huikee 8)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela