TALVIKOSMETIIKKAA JA THE CURLERIT

lauantai 25. tammikuuta 2014


 Oltiin tänään S:n kanssa jälleen leffadeiteillä katsomassa The Wolf of Wall Street, jossa pääosaa näyttelee naisille silmänilona Leonardo DiCaprio. Itse en yhtään piitannut silloin nuorempana herran ulkonäöstä, mutta pakko myöntää, että hän on nykyään yksi parhaimman näköisistä miehistä maan päällä. Niin ja leffakin oli ihan älyttömän hyvä ja hauska, vaikkakin jokseenkin aika surullinen. Suosittelen! :-) Kirjoittelin siihen ripsiseerumi-postaukseen (kirjoitin ensiksi että sipsiseerumi...) ripsientaivuttimen menevästä kolosta ja tänään muistin jopa käydä sellaiset itselleni ostamassa. Samalla mukaan lähti pari talvi-iholle tarpeellista juttua.

 Mulla on tällä hetkellä käsilaukussa Sephoran käsivoide, mutta se ei ole tarpeeksi tuju rutikuiville ja hilseileville kämmenselilleni. Lisäksi se on voimakkaasti hajustettu ja toisinaan kirvelee ikävästi kuivilla käsillä. Burt's Bees'lla on aivan ihania tuotteita, joten mukaan tarttui Kicksistä kyseisen merkin ihanan tuoksuinen käsivoide. Olen nyt muutaman kerran tänään rasvannut käteni tuolla ja tuote on sopivan miedon tuoksuinen,  imeytyy todella nopeasti ja kosteuttaa hyvin. Aivan mahtava talvikäsille.

 Huuleni kuivuvat talvella todella paljon ja olen viime aikoina suosinut kevyitä läpikuultavia punia sekä sävyttäviä huulirasvoja. Ostin Hydracolorilta sävyttävän huulivoiteen sävyssä 45. Ostin muuten MACilta uudesta huulipunasarjasta yhden aivan ihanan huulipunan jokusen viikko sitten, joka näyttää nätiltä hieman kuivissakin huulissa, eikä kuivatakaan niitä ollenkaan. Pitääkin muistaa postata siitä ja vaikka näistä muistakin sävyttävistä huulikuvien kanssa :-)

Ja ne ripsientaivuttimet! Olen lukenut paljon hyvää Mariela Sarkiman ja Cailapin yhteistyössä tehdyistä ripsientaivuttimista ja päätin sellaiset itselleni hankkia. Joskus ennen ripsienpidennyksiä mulla oli omat ripset kaarevat ja sen verran pitkät ripset omien silmieni malliin, etten voinut taivuttaa niitä tai ripset osuivat kulmaluulle. Nyt se "ongelma" on historiaa ja joudun ottamaan nämä kapistukset päivittäiseen käyttöön ensimmäisen kerran elämässäni. Eiköhän siihen ylimääräiseen vaiheeseen meikkaamisessakin totu nopsaa :-)

Muuten! Lemppari urheilunettikaupassani Sportamorella on muun muassa uutuus treenitrikoista ja -topeista -15% alennus. Kannattaa kurkata :-) Muutenkin olen tehnyt hyviä löytöjä laittamalla lajittelussa valinnaksi hinta, jolloin viimeisiä kokoja voi saada todella halvalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela