RIPSIEN PELASTUSOPERAATIO

torstai 23. tammikuuta 2014


Olen jonkun aikaan sulatellut ajatusta ripsienpidennyksistä luopumisesta ja alkuviikosta päätin alkaa tuumasta toimeen. Luottopidentäjäni muutti ulkomaille, uusi tekijä oli ihan hyvä, mutta jotenkin vain lopahti Jennan lähdön jälkeen kiinnostus siihen huoltamiseen ja ripsiin. Joten peruin seuraavan huoltoni ja käytin oikein paljon silmämeikin puhdistusainetta saadakseni viimeiset ripset silmistä pois. Viimeisimmästä huollosta oli suhteellisen kauan, joten ripsikuituja ei ollut enää kamalasti jäljellä silmissäni. Tänään vietin ensimmäisen täysin "ripsettömän" päivän ja totuttelemista tähän on. Alaripset mulla on nätit ja pitkät, koska ne ovat säästyneet tuolta rasitukselta. Niihinkin on muuten olemassa pidennyksiä, wtf :-D

Pistin heti tänään tilaukseen paljon hehkutetun Benefitin They're real-ripsivärin sekä kävin ostamassa Revitalash Advanced-ripsiseerumin. Seerumin saaminen Suomessa taitaa nykyään olla aika kiven alla sen sisältävän prostagladiinin takia, mutta yhdestä Hyvinkääläisistä jälleenmyyjistä oli seerumia heti saatavilla. Kuitenkin tuote on niin kehuttu, lähipiirissä on uskomattomia tuloksia saatu tuolla aineella, joten päätin antaa tuolle mahdollisuuden ja odotukset ovatkin korkealla. Seerumi maksoi 143euroa, eli hintava aine kyseessä. Tuon pitäisi kestää päivittäisessä käytössä melkein vuoden verran, joka on myöskin avatun tuotteet käyttöikä. Eli verrattuna ripsienpidennyksiin, säästö on todella huikea. Itse kävin ripsihuollossa kolmen viikon välein, joten säästö tulee jo alle kahdessa kuukaudessa :-)  Ainetta riittää kerran päivässä, mieluiten illalla meikin pesun jälkeen yksi veto ripsien tyveen ja tätä voi myöskin käyttää kulmakarvoille.


Entä miltä ripseni näyttävät noin 3,5 vuoden ripsienpidennysten käytön jälkeen? Aika onnettomilta. Vasemmassa silmässä (eli kuvien oikea silmä) on kolo ripsissä, ripset ovat tikkusuorat (en edes omista ripsientaivutinta, koska en ole ikinä tarvinnut sellaista ennen pidennyksiäkään) ja selvästi lyhentyneet sitten viime kerran, kun olen pitänyt taukoa pidennyksistä.


Ja vielä alla kuvat ripsarin kanssa. Kuvissa ripsissä Lumenelta saatua Lash volumizer marcaraa


Eli ylläolevista kuvista lähettiin. Innolla odotan kuinka nopeasti tulokset tulevat ja laittelen teillekin ripsikuulumiset viimeistään neljän viikon kuluttua :-) Onko teillä muuten kokemusta tästä ripsiseerumista tai joltain muulta merkiltä?

5 kommenttia:

 1. Itsekin käytän tällä hetkellä, mutta vielä odottelen tuloksia. Parhaimmat tulokset taitanee näkyä 9 viikon käytön jälkeen. :) Tällä hetkellä takana on muutama viikko ja ripset ovat hieman pidentyneet ja taipuneet. Mutta toivotaan tämän olevan pelastuksemme! Tulokset ovat ainakin uskomattomia. :)

  Make up by Riina

  VastaaPoista
 2. Olen itse ollut lähes ripsetön sairauden vuoksi monia vuosia, kunnes eräs tuttavani ehdotti, että kokeilisin RevitaLashia. Tulokset alkoivat näkyä jo kuukauden jälkeen ja noin puolenvuoden jälkeen minulla oli jo kauniit, melko pitkät ja tuuheat ripset. RevitaLashiahan täytyy käyttää koko ajan, jos haluaa sen pitävän ripset extrapitkinä, mutta itse lopetin yhden seerumipullon jälkeen käytön, kun sain omat ripseni takaisin. Toimiva tuote ainakin minun käyttösäni, eikä ärsyttänyt silmiä lainkaan:)

  VastaaPoista
 3. Tulipa hyvään saumaan tää postaus!:) mulla ollu pidennykset melkein vuoden ja oon ens viikolla menossa ottamaan niitä pois. Hieman pelottaa onko omia yhtään jäljellä :D ajattelinkin nyt panostaa kunnon ripsiväriin :) minkä hintanen toi sun ripsari oli ja mistä sen tilasit?:)

  VastaaPoista
 4. Siis sullahan on hyvässä kunnossa noi omat ripset! Ite kun otin viime elokuussa pidennykset pois, ni meinas oikeesti tulla itku ku näin miten saakelin lyhyeks omat ripset oli menny:D onneks kuitenkin suht nopeesti rupesivat kasvamaan, ettei kauan tarvinnu kärvistellä!

  VastaaPoista
 5. Minkä kokoinen purkki tuo ostamasi RevitaLash on ?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela