OIKOTIE MIELLYTTÄVÄMPÄÄN HERÄTYKSEEN?

keskiviikko 8. tammikuuta 2014


Olen Helsingissä sijaitsevan työharjoitteluni ja aikaistuneiden aamuherätysten vuoksi alkanut mietiskelemään keinoa saada ne aina yhtä inhottavat puoli seitsemän herätykset edes hitusen miellyttävemmiksi. Lisäksi treeniohjelmaani kuuluu kaksi aamuaerobista viikossa ja koska haluaisin edes toisen viikonloppuaamuista viettää ilman aamuhuhkimista, pitäisi toinen aerobisista käydä suorittamassa arkiaamuna. Tämä tarkoittaa viimeistään vähän ennen kuutta heräämistä, jotta kerkeän töihin ajoissa. Vihaan aamuisin pimeydestä kuuluvaa herätyskellon ääntä ja koska aamujen valoistumista ei ikävä kyllä voi mitenkään hoputtaa ja tätä kaamosaikaa on vielä paljon jäljellä, mietin olisiko herätysvalo hyvä ratkaisu. Kaikista pahinta itselle aikaisin heräämisissä on juurikin se vallitseva pimeys ja tekisi mieli vain torkuttaa miljoona kertaa ja jatkaa nukkumista siellä lämpöisen untuvapeiton välissä.

Olen selaillut netistä herätysvaloja ja Philipsin noin 60euroa maksava HF3500/01 Wake up light voisi olla tarpeisiini juuri sopiva. Kuitenkin vähän mietityttää, että toimiikohan se ja onko siitä hyötyä. Onko teillä joillain kokemusta herätysvalosta? Mielelläni kuulisin niistä ennen ostopäätöksen tekemistä :-)

Ps.  Nellyllä saa 14.1. asti vielä 10% lisäalennuksen alennustuotteista syöttämällä kassalla koodin SALE10 :-) Aletuotteet täällä


12 kommenttia:

 1. En ole itsekään aamuihminen, mutten yökään. Joten normaali toimistoaika on parhain. Vihaan aamuherätyksiä, mutta ainakin osaltani wakeup lighti on ollut pelastus. Käytin tuota aikanaan jo, mutta unohdin pitkäksi aikaa. Se kurjan puolinen puhelimen herätysääni teki vain vihaiseksi ja muistinkin tuossa joulukuun puolella taas wakeup lightin ja hommasin yhden Philipsin lightin. Parissa viikossa aloin heräämään jo valoon, n. 5-10 minuuttia ennen varsinaista herätystä. Eipä tuo aamuihmiseksi ole tehnyt, mutta vähempi viha päällä sen kanssa ;) Suosittelen!

  VastaaPoista
 2. Mäkin oon pitkään miettiny ton valon hankintaa, mut se on vaan jääny! Alan siis seuraamaan tätä keskustelua, jos jollain on posiviisia käyttökokemuksia! :)

  VastaaPoista
 3. Muakin houkuttais hirveesti tollanen valo. En ymmärrä, mut en jaksa enää yhtää nousta sopivaan aikaan. Tosin on tullut enemmän valvottuakin :( No toivottavasti kevät tulee nopeasti ja aamuheräämiset helpottuu. :)

  VastaaPoista
 4. Todellakin toimii! Oli mun vuoden 2013 paras ostos :)

  VastaaPoista
 5. Sain wake up lightin joululahjaksi ja voin kyllä sanoa, että aikaiset aamuherätykset on ollu paljon mukavampia tuon valon ansiosta :) Valo alkaa hiljalleen kirkastumaan ja on mukavampaa herätä kellonsoittoon kun on jo valmiiksi valoisaa. Muutaman kerran oon jopa herännyt muutamaa minuuttia ennen herätystä valoisuuteen :D Suosittelen ostamaan!

  VastaaPoista
 6. missä oot harjottelussa?:)

  VastaaPoista
 7. Luulin ekaks ,että tää oli yhteistyöpostaus kun jotkun bloggaajat saanut tuon ilmaseks. Mikset laita viestiä ja kysy josko he haluisivat tehdä yhteistyötä sinunkin kannsa? :D

  VastaaPoista
 8. Toimiiiiiii! :) Mä inhoan pimeässä herätyskellon ääneen heräämistä. Laitan yleensä wake up lightin ja kännykän herättämään samaan aikaan (en usko herääväni pelkkään valoon tai wake up lightin omiin herätysääniin :D), mutta usein herään jo muutamaa minuuttia ennen kännykän soittoa wake up lightin valoon. Olo on ihanan pirteä kun heti silmät aukaistessa on valoista. Ei todellakaan tee enää tiukkaa pimeät aamut. :)

  VastaaPoista
 9. Vissiin vähän henkilökohtaista toimiiko kyseinen laite omalla kohdalla vai ei. Mies nimittäin osti minulle joululahjaksi juuri tuon philipsin valoherätyskellon ja kokeiltiinkin sitä lomalla sitten kerran että miten toimii. Mies kyllä heräs, mutta mä olin vetänyt peittoa vaan korviini ja jatkanu nukkumista :D vaikka siihen saa valittua vielä radioo, lintujen sirkutusta ja sit oli viel yks vaihtoehto jota en muista.

  VastaaPoista
 10. Mulla on tosta se isompi lamppu ja ihana herätä kuuntelemaan radiota samalla kun huoneessa on valosaa! Tossa pienessä ei ole sitä mahdollisuutta ja itse olen herännyt verkeänä! Myös se vaikuttaa, että tuo osoittaa suoraan kasvoihin ja jos nukut "väärällä kyljellä" eli selkä vasten valoa niin herääminen ei ole yhtä helppoa kuin tutkimalla, miten tykkäät nukkua ja laittaa valo vasten kasvoja :) Toimii!

  VastaaPoista
 11. Aika henkilökohtasta kuinka toimii. Saatii kaverin kanssa molemmat toi joululahjaksi ja kaveri kehu maasta taivaisiin, kun valoherk on muutenkin. Omalla kohdalla hyöty aika olematon, ku nukun vaikka kirkkaassa autingonpaisteessa syvästi ja tossa parinakin aamuna toi lamppu oli sit helottanu sen pari tuntia, mun mitää tajuumatta :DDD mutta niinä aamuina kun ollu pakko nousta heti kellon soidessa nii onhan se mukavampi lähteä tollasessa "pehmeessä valossa" nousemaan sängystä kuin iskemällä ne inhottavat keinovalot päälle :)

  VastaaPoista
 12. Multa löytyy halpis versio ja sekin toimii kyllä hyvin:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela