NYE2014

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Ihanaa alkanutta vuotta 2014 teille kaikille! Itse viettelin eilisen aluksi töissä ja siitä suuntasin Vantaalle Cristiinan ja hänen poikaystävänsä luokse. Istuttiin iltaa pienellä porukalla, hengailtiin, pelattiin tiukka Trivial Pursuit-matsi ja keskiyöllä piti tietenkin käydä kurkkaamassa raketteja ulkona ja ampumassa omat sekä kilistämässä kuohuvaa uuden vuoden kunniaksi. Todella rento ja kaikinpuolin onnistunut uusi vuosi :-) Itselle ei muutenkaan mitenkään kovin tärkeä ole tälläisten "pakkojuhlien" juhliminen, joten tämä oli itselle oikein osuva tapa juhlistaa ja plussaa kun ei tarvinnut mennä baariin.


Sain Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalta blogiyhteistyönä illaksi laatikollisen alkollisia ja alkoholittomia juomia ja omaan mieleeni oli erityisesti Oiva Skumppa kuiva omena. Itse en tosin voinut paria 0,33ml skumppa-lasipullollista ja kuoharilasillista enempää juoda dieetin ja tämän päivän salipäivän vuoksi, mutta muille juomat maistuivat todella hyvin :-) Itse menin sokerittoman limpparin sekä veden voimin illan. Tarjolla olisi ollut myös sipsiä, dippejä suklaakonvehteja, dippivihanneksia ja muita herkkuja, mutta tyytyväisenä söin omat mukana olleet rahkani illan aikana sekä muutaman dippiporkkanan. En ymmärrä miten voi nykyään olla näin hyvä itsekuri, koska ei tee enää edes tiukkaa olla syömättä tarjottavia. Niin se vaan kehittyy kummasti ;-) Ja oli ihana herätä tänään aamulla ilman darraa, tulin aamulla Vantaalta aikaisin kotiin, siivoilin kotona aamupäivän, kävin salilla ja nyt olen vain hengaillut, pessyt pyykkiä sun muuta illan. Lähes täydellinen vapapäivä.


 Pääsin töistä vasta neljältä, joten tuli vähän kiire laittautumisen sekä vaatteiden miettimisen kanssa. Kuitenkin tykkäsin asusta todella paljon ja vaatteet olivat mukavat päällä :-)


Nyt alan tekemään huomiseksi ruokia valmiiksi ja pakkaamaan salikamoja. Mulla alkaa huomenna se työharjoittelu Helsingissä, josta kerron lisää tällä viikolla :-) Jännittää ihan kamalasti! Apuaaaaa.

15 kommenttia:

  1. oi ootpa ollu nättinä (:

    http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
  2. Oot upean näköinen, kateeksi käy!

    VastaaPoista
  3. Nättinä olet ollut juhlistamassa vuodenvaihdetta! :) Tsemppiä työharjotteluun!

    VastaaPoista
  4. urpo olet ku et ikinä näihin kommentteihin vastaa

    VastaaPoista
  5. On tullut kyllä tulosta :) Kivaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on tullut! turhautti niin paljon se syksyn jumittaminen :-) kiitos samoin!

      Poista
  6. Heiiii! Oli pakko oikein innostua kommentoimaan, kun en oo kuukausiin vieraillut lähes ollenkaan koko blogimaailmassa, sunkin blogissa varmaan puoli vuotta sitten viimeksi. Ja nyt tulin ja VOUUUU mikä misu, oot laihtunut toooosi paljon ja superhyvännäköinen!:))))))) tuli niiiin hyvä mieli jotenkin kun näytät onnelliselta ja ihanalta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela