MILITARY

perjantai 10. tammikuuta 2014

 
Jeans*&necklace Pieces
Shoes Scorett (D for Dasia)
Watch Daniel Wellington (gift)

Heipparallaa! Huh tänään on ollut veto jotenkin ihan koko päivän poissa. Junassa menomatkalla töihin otin pienet unet, töissä oli aamulla ihan väsyksissä ja nytkin postailen täällä enää yhdellä silmällä. Onneksi huomenna voi nukkua yhdeksään asti, jos nukuttaa :-) Siirsin huomisen aamuaeron univelkojen ja inbodyn vuoksi vasta sunnuntaille, joten voi nukkua vähän pidempään. Kävin tänään töiden jälkeen kiertelemässä kauppoja S:än kanssa ja löytyi muutama todella kiva juttu. Voisin ne postata tänne blogiin viikonlopun aikana, niin tulisi pitkästä aikaa shoppailuja esiteltyä. Ja yllä olevassa asussa viettelin tänään päivän. Svetarin tilasin Nellyn alesta ja vitsit tuo on kiva! Nousi heti ihan suosikiksi. Päälle pääsi myöskin toiset Köpiksen kentältä ostamani siniset, hieman kulutetut Just Jute-farkut. Parhaat pöksyt edelleen ;-) Ostin muuten tänään lisäsalaman kameraani, mutta unohdin käydä hakemassa sen ennen kotiin lähtöä Rajala Pro shopin liikkeestä. Toivotaan, että sen avulla asukuvat paranisi näin pimeän aikaan. Olisi mulla tuo 30mm putki, mutta mun kämpän neliöt ei riitä millään sillä asujen kuvaamiseen :-D joten toivotaan, että salama auttaa.

Ps.  Olen ihan rakastunut tähän biisiin :-D

17 kommenttia:

  1. vitsi et sä oot kyl niin nätti:-) taidan jäädä seurailee!

    VastaaPoista
  2. Svetari on kyl tosi kiva! En niin välitä maastokuosista, mutta tossa se näyttää hyvält.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en myöskään enää oikein sille lämpene, mutta tuossa ei haittaa :-)

      Poista
  3. Millaisilla asetuksilla otat näitä kuvia, kun nää on aina niin hyvä, vaikka ilmeisesti keinovalossa onkin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan vaan automaatti :-D Mulla on photoshop elements, niin se on ihan ykkönen värien korjaamisessa. Muuten nämä olisi juuri sellaisia keinovalovärisiä :-)

      Poista
  4. siis sulle tulee postauksiin muutama hassu kommentti etkä vaivaudu vastaamaan niihin? ja toiset jaksaa postailla paljon monipuolisemminkin, kun vaan parit asukuvat joka kerta samasta kohdasta ja vastailee vielä kymmeniin kommentteihin? nyt muistan miks lopetin tän blogin lukemisen, vähän arvostusta sun lukijoille hei, 5 kommenttiin vastaaminen tuskin vie sun päivästä hirveästi aikaa :)

    VastaaPoista
  5. Onpa kiva asu, simppeli mut nätti!!

    VastaaPoista
  6. Ihana svetari <3 ! Oi oot kyllä niin paljon kaventunut/kiinteytynyt, että huomaa et sali ja ruokavalio niitä tuloksia on tuonut! HYVÄ MIKAELA, mahtavaa huomata et se motivaatio löytyi ja kova työ palkitaan aina! :) Voi kun itsekin nyt onnistuisin tavoitteessani saada kiinteämpi kroppa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovaa treeniä ja tarkkana ruokien kanssa :-) Varmasti onnistut omassakin tavoitteessa! Tsemppiä :)

      Poista
  7. Damn woman! Sä oot niin upea, hehkut!:)

    VastaaPoista
  8. Kasvoista huomaa kyllä eritoten kilojen karisemisen, jotenkin hehkut kuten tässä jo mainittiinkin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela