ESPANJAN SHOPPAILUT

torstai 2. tammikuuta 2014


Noh tulihan sieltä Espanjasta sitten jotain shoppailtua, mutta kaikki tuli tarpeeseen :-) Ylläolevat kolme kuvaa ovat Marbellassa, Fuengirolastakin suoraan lähtevän E-15 motarin varressa sijaitsevasta La Cañada ostarista, jota voin lämpimästi suositella. Verrattuna esimerkiksi Fuengirolan (ihan järkyttävään) Miramariin tuo on paljon parempi, jos auto on käytössä tai viitsii bussilla mennä. Liikkeitä on laaduukkaammista, kuten Massimo Duttista ja Hugo Bossista perus Bershkaan, H&m:ään ja Zaraan :-) Tuolta löytyy myös Hollister.

Sininen tikkitakki 39,99e Sfera

 Paita 13e Primark(Miramar)

 Victoria's Secret meikkipussi noin 30e Kööpenhaminan Lentokenttä

 Treenitrikoot 22,99e Oysho

 Siveltimet noin 5-13e/kpl, kynsilakat 10e, huulirasva noin 2e, Orofluido hiusöljy 15e Primor

Pieni Nike treenikassi 19e Sport Zone

12 kommenttia:

  1. Kiva meikkipussi! (:

    http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia! Mä lähden kaveriporukalla maaliskuussa ensimmäistä kertaa Espanjaan ja juurikin tuonne Fuengirolaan. Kiitos siis vinkistä!

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja ostoksia! No Victoria's Secretin kaikki jutut on niin ihania :) Ainoa ärsytys mitä ite oon huomannut tosi monissa jutuissa, että ne vetskarit hajoo heti käytössä.

    Emmi L.

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva toi takki ja Victoria´s Secret vasta toimiikin. :)

    VastaaPoista
  5. Hei! Oltiin kans just Espanjassa - Torremolinoksessa, ja oli tarkotus mennä kans käymään Rondassa, mut yks meidän seurueesta sairastui ja joutus viikoksi sairaalaan ja suunnitelmat meni vähän uusiks..... harmittaa! :D Myös Gibraltarin yms. reissut jäi väliin, vaikka tosin myöhemmin kuultiin paikallisilta ettei poliittisen tilanteen takia Gibraltarille ois kannattanu mennäkään....

    Käytiin myös Miramar -ostoskeskuksesta, joka oli meidän mielestä ihan kiva paikka? Oon muiltakin kuullut, että Miramar -ostoskeskus on ihan p*ska, mahtaakohan olla sama ostoskeskus kyseessä? Me ajettiin Fuengirolan rannasta varmaan about puol tuntia tähän ostoskeskukseen jossa käytiin, ja siellä oli vaikka mitä, vaatekauppoja, elokuvateatteri, carting-rata ostoskeskuksen katolla jnejne.. :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo kyllä sieltä liikkeitä löytyy jne, mutta myymälät aika pieniä, sisältä se on omasta mielestä ruma ja verrattuna la canadaan, plaza mayoriin ja malagan keskustaan surkea, että kannattaa edes yhtenä päivänä lähteä shoppailemaan johonkin noista :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela