16/1

torstai 16. tammikuuta 2014

 
 Sweater Lindex
Jeans Zara
Watch Michael Kors

 Hupsis, meni vaihteeksi taas tosi myöhäiseksi postaus. Eilen en mitään jaksanut enää postailla, koska olin ihan poikki salireissusta S:n kanssa ja kotonakin oli vasta vähän ennen yhdeksää illalla. Tulin äskenkin vasta tuossa tunti sitten salilta ja vielä pitäisi tehdä huomiset ruuat valmiiksi töihin. Meillä olisi huomenna töissä nepalilais-päivä, mutta itsehän joudun sen skippaamaan ja syön sen sijaan omia ruokia. Tyydyn siis vain kuolaamaan muiden annoksia :-( Nepalilainen on vielä niiiiiiiin hyvää.

Yllä on tämän päivän työasua. Ai mitenniin on laiskottanut pukeutumisen suhteen? Simppelillä ja yksinkertaisella on menty koko viikko. Jalkaan pääsi ensimmäisen kerran syksyllä Tukholman reissulta ostetut ruskeat Zaran housut ja arvatkaa vaan onko nuo mulle aika isot nykyään kun vihdoin mulla olisi jotain noiden kanssa sopivia yläosia. Viime aikoina kirppiskasa on päässyt taas kasvamaan aika hyvää tahtia, kun vaatteet eivät enää istu. Pitää alkaa miettimään vienkö kaikki ihan kirppikselle täällä Hyvinkäällä vai laitanko osan blogiin myyntiin. Ilmoittelen sitten myöhemmin :-) Nyt pakko alkaa tekemään sitä ruokaa, etten ole ihan tappoväsynyt huomenna töissä. Huomiseen!

6 kommenttia:

 1. saakai sitä joskus herkutella... ei maailma yhteen ruokalautaselliseen kaadu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa tietenkin ja pitääkin, mutta en halua pilata dieettiä morkkiksesta puhumattakaan, koska ei ole vapaasyöntipäivä:-)

   Poista
 2. Hei sie oot laihtunu ihan huimasti! Näytät superhyvältä (ja hyvältä näytit ennenkin)!

  VastaaPoista
 3. Ooksä misu hoikistunut pikkasen!??! :)

  VastaaPoista
 4. Varastetaanko sulta paljon, kun viet vaatteita kirppikselle? Itse oon tällä hetkellä itku kurkussa kirpputorin takia. Vein usean satasen edestä käyttämättömiä vaatteita myyntiin (hinnat 2-6e) ja tänään kun kävin kyselemässä saldoa niin tajusin, että vaatteita on varastettu 200 euron edestä, vaikka laitoin hälyttimiä (jotka nekin piti itse maksaa). Oon niin pettynyt sekä kirpputoriin että ihmisiin yleensä. Miten joku kehtaa varastaa, kun saa täysin uusia vaatteita parilla hassulla eurolla! en voi ymmärtää... kiinnostaisi vaan tietää, että onko muilla kirpputoreilla yhtä hurja meininki.
  Viviii

  VastaaPoista
 5. Herranjumala, jo on köyhää ja hullua porukkaa kun jo kirppariltakin pitää varastaa... suututtaa sun puolesta. Itseltäkin varastellaan usein, viimeksi laitoin hiuskoruja (käyttämättömiä) pussiin ja hinta oli 2 e. (siinä oli 15 e edestä tavaraa) Pussi oli seuraavana päivänä avattuna ja tyhjänä pöydällä. En ole sen jälkeen myynyt kirpparilla. Ihan periaatteesta perkele.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela