VAPARI

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

 Knit Sheinside (gift)

Heippa! Tänään olen vietellyt vapaapäivää ja käynyt lounastamassa ystävän kanssa sekä ripsihuollossa. Lisäksi on tullut siivoiltua kotona ja hoideltua muita asioita. Kiva viettää tälläistä vähän rauhallisempaa päivää, koska olin eilen koko päivän menossa. Puolen päivän aikoihin kävin tekemässä yhden tentin koululla ja siitä suuntasin suoraan Helsinkiin hakemaan iPadin huollosta, kiertelemässä kauppoja ja puoli viideltä mentiin Jutan kanssa katsomaan Oriflamen vieraana ennakkonäytökseen Ainoat oikeat-elokuva. Leffa oli aivan älyttömän hyvä ja yksi parhaita näkemiäni kotimaisia elokuvia :-) Vajaa parituntinen meni todella nopeasti. Leffa tulee ensi-iltaan 27.12. ja kannattaa ehdottomasti käydä kurkkimassa. Vaikka kyseessä on romanttinen komedia, voi sen poikkiksenkin mukaan ottaa tai käydä vaikka deiteillä tämän katsomassa ;-)

Tänään olen ylläolevassa asussa vietellyt päivää. Neuletakki tuli viime viikolla Sheinsideltä ja tykkään siitä aivan hirmu paljon :-) Tuota lettiväkerrystä ei tarvitse kommentoida, mähän en meinaan osaa tehdä yhtään mitään lettikampauksia ja tuossa jokunen aikaa sitten laitoin youtubesta jonkun tutorialin pyörimään ja väkersin tuon tukkaani :-D Vähän hapsottaa, mutta ei se nyt ihan niin justiinsa ole. Tulin meinaan siihen tulokseen, että on korkea aika opetella tekemään jonkinlainen ranskalainen letti, koska mähän olen muuten tulevaisuudessa jos lapsia hankin niin maailman huonoin äiti, jos en osaa tehdä ranskista tyttäreni tukkaan!

Ja OBH Nordican kisan voitti Anna. Kaikki oli todella hyviä ja valinta oli armottoman vaikea. Kuitenkin suurimmat sympatiat (okei, nauroin myös ehkä ihan vähän) sai tuo alla oleva!

Lukion ensimmäisellä luokalla minulla oli ruskeat olkapäille asti menevät hiukset. Halusin kovasti jotain muutosta tai väriä, mutta koska asuin jo itsenäisesti minulla ei oikein ollut rahaa. Ystäväni näki mainoksen missä haettiin hiusmalleja ja missä sai ilmaisen hiusleikkuun ja värin. Ilmottauduin mukaan innossani! Väri tehtiin ensin mikä oli haalean violetti, väri ei mielyttänyt, mutta ajattelin että voisin värjätä sen pois. Illalla leikkuu tehtiin yleisön edessä ja pidättelin itkuani, kun katselin hiuksien tippuvan lattialle. Shown jälkeen, kun sain nähdä itseni peilistä, minulla oli korvien yläpuolella koko pään ympäri menevä pottakampaus! Näytin ihan muumien HEMULILTA! Itkin hiuksieni perään pitkään ja jostain syystä kuljin kaksi kuukautta pipo aina päässä. Ei ikinä enään hiusmalliksi!

Nyt alan pikkuhiljaa suuntaamaan postia kohti ja siitä pyörähtämään isällä Riihimäellä hakemassa iPadin sim-kortin, että saan tuohon netin taas pelittämään. Huomenna on tulossa pitkä päivä, kun on yhdeksältä aamulla treenit Markon kanssa ja siitä menen suoraan kahdeksaksi tunniksi töihin. Olenkin sunnuntaista asti ollut liikkumatta, koska on ollut vähän kipeä olo, mutta onneksi olo alkaa olemaan jo lähes normaali ja huomenna voi kevyesti treenata :-)

12 kommenttia:

 1. Oi kuinka kivaa vaihtelua nähdä sulla hiukset kiinni! Ja sopii kyllä hyvin :)

  rolssi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. olin just tulossa kommentoimaan että tosi kiva letti! kiva nähdä sulla välillä vähän erilaisiakin kampauksia, sopii kyllä sulle :)

  VastaaPoista
 3. hei voisitko tehdä jonku tutor postauksen tosta kampauksesta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh pitää ehkä vähän harjotella sitä vielä, että tulee siistimpi :-) Sitten voin

   Poista
 4. Nyt on kyllä ihan pakko tulla sanomaan, että kyllä olet kaunis! Ihana!

  VastaaPoista
 5. Näytät tässä jostain syystä aivan upean kauniilta! Voi tosiaan olla tuo, että hiukset ovat kiinni, niin tulee kasvojen piirteet paremmin esille!

  VastaaPoista
 6. Siis oon niin samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa! Oot niin upean kaunis näissä kuvissa, että huh!!! Useammin siis vaan hiukset kiinni, niin sun kauniit kasvonpiirteet tulee kunnolla esille! Ihanaa joulun odotusta sulle Mikaela:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela