VANILJAA PAKETIN TÄYDELTÄ

torstai 5. joulukuuta 2013


Postiin oli eilen tupsahtanut ihana ylläripaketti Yves Rocherilta, joka sisälsi kaikkea ihanaa vaniljatuoksuista sekä muutaman muunkin talvi-iholle oikein mainion tuotteen. 


Luonnonmukaista vaniljaa sisältävä vartalovoide sekä kuorinta-aine tuoksuvat molemmat todella ihanalta ja kosteusvoidetta iholle testatessani se imeytyi todella nopeasti ja jätti miedon sekä miellyttävän vaniljantuoksun iholle. Kuorinta-aine menee testiin heti seuraavan suihkun yhteydessä :-) Plussaa myös todella kauniista purkeista!


Kosteuttava seerumi oli todella miellyttävän tuntuinen kämmenen iholle testatessa ja tämäkin imeytyi todella nopeasti. Mulla on talvisin ajoittain hieman kiristävän tuntuinen iho kasvoilla, joten tämä tuleetodellakin tarpeeseen. Juuri sopivasti kerkesikin loppua viime kosteuttava kosteusvoide :-) Kosteuttavaa kuivaöljyä kokeilin äsken myöskin toisen käden tällä hetkellä todella kuivalle kämmenselälle ja tämä imeytyi todella nopeasti ja muutoksen ihossa huomasi heti. Mulla kuivuu myös sääret todella paljon varsinkin ihokarvojen ajelun jälkeen, joten tämä menee ehdottomasti talvisäärille käyttöön.


Suurta ilonaihetta sain siitä, että paketista löytyi isoveli lähes loppuneelle Vanille Noire-hajuvedelleni ;-) Todella ihana tuoksu ja tässä vanilia ei tuoksu sellaisena makeana, vaan se on hienosti sanottuna aistillinen. Menee niin päivä- kuin iltatuoksuna.


Aurinkopuuteria testasin nopsaa ja sävy oli kivan mattainen. Sopii niin vaalealle kuin tummemmallekin iholle. Kynsilakka menee tänään testiin ja tuo toinen äidille, mutta voin lämpimästi suositella näitä tälläisissä paketeissa olevia kynsilakkoja aikaisempien kokemusten perusteella. Koostumus on levittäessä todella hyvä, suti täydellinen ja kuivuu nopsaa. Juuri sattumalta lakkasinkin pari päivää sitten kynnet tämän lakan sävyllä 101. kirkas punainen :-D Ja vinkki vitosena, kannattaa ehdottomasti tilata testiin myös tämä pikakuivattaja. Aivan huipputuote, kunhan muistaa tiputtaa tarpeeksi ison tipan kynnelle. Kajal pitää vielä testata :-)

Sellaista kivaa tällä kertaa. Ja muistakaa, että koodilla MIKAELA25 saatte tilauksen loppusummasta 25% alennusta 16.12. asti. Tänään mulla muuten oli se ensimmäinen Personal Trainer-tapaaminen ja tehtiin treeni- ja ruokasuunnitelmat. Nyt menen vielä osittain hieman löysemmin, koska tulee joulu ja pitää ennen Espanjan reissua käydä vielä viettämässä etukäteisjoulut äidillä ja isäpuolella sekä erikseen isän ja äidin vanhemmilla. Kuitenkaan mitään +5kg elopainoa ei ole tarkoitus tässä hankkia lisää joulu-verukkeella (joo en kaipaa enää lisähaastetta tähän hommaan :-D), mutta ei silti tarvitse sitä maitorahkaa vetää joulupöydässä :-) Kertoilen teille vähän lisää suunnitelmista tässä joku päivä. Ensi viikolla näen taas Markon (eli PT:n) ja ennen jouluaattoa olevalla viikolla pari kertaa, kun pitää tehdä vähän suunnitelmia mun lomaa varten ja käydään treeniohjelmaa lisää läpi ja sen sellaista. Mun palattua Suomeen aletaan sitten kunnolla tositoimiin ja sitten ei enää lipsuta ;-)

*Tuotteet saatu blogin kautta

2 kommenttia:

  1. Mulla tulee aina tästä puljusta mieleen ne rullalal olevat arvpalipukkeet, mutta nyt on niin houkuttelevannäköset vartalovoi ja kuorinta-aine et pitää varmaan pistää tilaus menemään!

    VastaaPoista
  2. Oo, ihana paketti! Tuo Vanille Noire on ihana tuoksu ja Les Plaisirs Naturen kuorinta ja vartalovoide ovat omia lemppareita. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela