UUSI ULKOILUTAKKI

perjantai 13. joulukuuta 2013

 
 

Stadiumilla oli parisen viikkoa takaperin takkikampanja, jossa vähintään 99,95e maksavista takeista sai 50€ alennusta. Tilasin silloin itselleni kuvissa näkyvän Everestin W CL SS JKT F12 softshell-takin, joka on päässyt heti kovaan käyttöön. Tykkään Everestin takeista todella paljon, koska hinta ja laatu todellakin kohtaavat ja lisäksi. Mulla on vuonna lähes 3vuotta sitten ostettu lähes identtinen Everestin takki, mutta se on hieman ohuempi ja siitä on mennyt vetskari vähän rikki, joten pitäisi viedä se korjattavaksi sekä punainen parkamallinen toppatakki. Tämä on nyt ollut pikkupakkasilla oikein sopiva ulkoiluun, kunhan alle laittaa hyvän aluskerraston.

Stadiumilla on jälleen samainen takkitarjous 16.12. asti, joten jos tämä takki miellytti silmää, kannattaa klikata itsensä nettiin tai poiketa lähimpään Stadiumiin :-) Itsellä on takista koko 38 ja alle mahtuu paksu fleece tai huppari. Normaalihinta tälle takille on 99,95e, eli hintaa jää viitisenkymppiä tarjouksen jälkeen.

http://clk.tradedoubler.com/click?p(193223)a(1641695)g(18864620)

2 kommenttia:

  1. En ookkaan vähään aikaan käyny täällä, joten nyt täytyy kyllä sanoo: Näkee tosi hyvin muutoksen sussa, ei oo menny työ hukkaan! Näytät upeelta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela