THE HAIR IS THE RICHEST ORNAMENT OF WOMEN

torstai 26. joulukuuta 2013

Mulla on ollut pidennykset muistaakseni viisi vuotta ja teippipidennykset toukokuusta 2010 lähtien. Olen kokeillut todella monia tuotteita pidennyksille ja keväällä löysin yhdet hyvät tuotteet pidennyksille, mutta nyt Erican ansiosta tutustuin Sexy Hairin tuotteisiin ja pakko myöntää, että olen lyötänyt parhaan shampoon ja hoitoaineen pidennyshiukselle. Oikeat ja hyvät tuotteet ovat ihan ehdottomat pidennyksille, enkä tingi niistä yhtään, edes lomamatkalle lähtiessä vaan mukaan otan aina omat shampoot ja hoitsikat. Kyseessä on kuitenkin sen verran arvokas päässä oleva turhake, joten siitä kannattaa pitää huolta ja ostaa laadukkaat kampaamotuotteet pidennysten hoitoon :-) Näin pidentää pidennyshiuksen käyttöikää (ja hermoja) useita kuukausia.


 Käytössä on nyt Sexy Hairin pidennyksille suositellutkin SilkySexyHair shampoo, hoitsikka sekä ennen muotoilu kosteisiin hiuksiin käytettävä voide. Ja pidennyksille sopivat ovat nämä paksulle ja karhealle hiukselle tarkoitetut tuotteet.


 Ennen SexyHairia käytin Pureologyn Hydrate- tai Supersmooth-tuotteita, mutta edelleen käytössä on sarjan kosteuttava naamio, joka jättää hiukset todella pehmoisiksi.Paul Mitchellin Skinny Serum on ollut käytössä vuosikaudet ja tämä on ihan ykkönen ennen föönausta pituuksiin käytettäväksi. Sekoitan tätä yleensä pari pumppausta johonkin toiseen ennen föönausta käytettävään tuotteeseen, kuten tällä hetkellä tuohon SexyHairin control creamiin. Tyveen käytän Pureologyn tuuheuttavaa föönausainetta, joka antaa todella hyvää tuuheutta. Lisäksi käytössä on hiusöljy, joka on tällä hetkellä Lorealin Mythic oil. Selvitykseen käytän iltaisin tällä hetkellä Aussielta saamaani luscious long-suihketta, joka on tarkoitettu erityisesti pitkille hiuksille.

Ps. Nellyn suurta joulualea on tänään täydennetty, joten kannattaa kurkata ;-)

4 kommenttia:

 1. Heippa, mistä ostat noita SilkySexyHair tuotteita? :)
  oon joskus pari v sitten saanut noiden testipakkauksia ja sen jälkee en oo missään nähny noita myynnissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Feeluniquessa myydään ja ainakin kampaaja jolla käyn, myy näitä :-) Kannattaa kysellä hiustenpidennyksiä tekevistä kampaamoista

   Poista
 2. mistä tilaat hiustuottees, jos siis tilaat ne jostain? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela