SWISS CLINIC KULMAKARVASEERUMI TESTISSÄ

maanantai 9. joulukuuta 2013


Sain reilu kuukausi sitten SWISS CLINICiltä testaukseen SWISS Brows-kulmakarvaseerumin sekä SWISS Whitening-hampaidenvalkaisusetin. Hampaidenvalkaisua en ole vielä testannut, mutta ajattelin tulla kertoilemaan teille mietteitä kulmakarvaseerumista, jota olen päivittäin suhteellisen säännöllisesti käyttänyt nyt kuukauden ajan.

Seerumi on todella helppokäyttöinen ja sitä tulisi lisätä päivittäin 1-2 kertaa kulmakarvoihin. Olen itse laittanut sitä yhden tai kaksi kertaa päivässä, välillä meikittöminä päivinä kolmekin kertaa. Ai mitenniin epätoivoisesti haluan tuuheat kulmakarvat ;-) Tuote lupaa 1-4 viikossa tuuheammat kulmakarvat. Tosin en kyllä itse pahemmin mitään eroa viikon ahkeran käytön jälkeen vielä huomannut.


 Otin kuvat kulmistani ennen käytön aloittamista sekä juuri äsken, noin 5 viikon käytön jälkeen. Seerumia en tosiaan ihan joka päivä ole unohduksissani käyttänyt, mutta lähes joka ilta tai aamu olen sitä muistanut kulmiini sutia. Yhdessä vaiheessa tosin taisi olla käytöstä noin viikon tauko.


Yllä olevia kuvia katsoessa mielestäni näkee pienoisen eron tuuheuden välillä, ei kuitenkaan mitään megaselvää. Ainakin "ongelmakohtani", eli nuo kulmien alkupäät ovat saaneet lisää karvoitusta ja olen huomannut niihin tulleen sellaista pientä lyhyttä karvan alkua. Jospa ne siitä tuuheutuisi pikkuhiljaa :-) Kiitos teiniajan väärästä kohtaa nyppimisen... Aion edelleen jatkaa geelin sutimista kulmiini, koska ei siitä ainakaan haittaakaan ole. Ja heh, ripsikato näköjään iskenyt jälkeen-kuvaan. Thank God mulla on ripsihuolto keskiviikkona :-D

Tuosta valkaisusta olen kuullut paljon hyvää ja ajattelin ottaa setin mukaani Espanjaan. Olen toisinaan todella laiska tekemään mitään kuureja kotona, mutta jospa saisi siellä aikaiseksi kun vartavasten ottaa paketin mukaan :-) Lisäksi viime hampaiden laservalkaisustani on aikaa puolisen vuotta, joten on ihan hyvä tehdä hamppeihin kevyt valkaisu ylläpidoksi.

Onkos teistä joku testannut SWISS Clinicin tuotteita?

1 kommentti:

  1. Olen käyttänyt swiss clinicin hampaiden valkaisua ja itsellä on toiminut. Muutaman päivän jälkeen näin jo eron. Suosittelen kokeilemaan! Itsekin sain eilen postista ton kulmakarvaseerumin ja ripsiseerumin, joten sattuipa sopivasti tämä postaus :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela