STAY FLAWLESS

torstai 12. joulukuuta 2013


Heippa! Hain eilen postista kauan himotuslistalla olleen Benefitin Stay Flawless 15-hour primer-meikinpohjustusvoiteen. Kyseessä on tuollainen sticki, jota laitetaan iholle ja sen jälkeen välittömästi lisätään meikkivoide päälle. Olen pitkään etsinyt hyvää tuotetta meikin pohjustukseen ja pitämään meikin kauniina pitkään. Nyt olen hetken käyttänyt erilaisia seerumeita meikin alla sekä jämiä vanhoista primereista, mutta nyt oli pakko vihdoin ostaa tämä kokeiluun.

Tein tänään aamulla yhdentoista paikkeilla salilta töihin suunnatessa (oli muuten eka varsinainen treeni PT-Markon kanssa, siitä lisää fiiliksiä myöhemmin!) ja tämän postauksen kuvat on otettu aivan äsken, eli aikalailla tarkkaan 11 tuntia meikin teosta. En ole koko päivänä korjannut meikkiäni huulipunan lisäystä lukuunottamatta.


Ei voi muuta sanoa, kun että toimii! Lisäsin tuotetta enimmäkseen t-alueelle, eli otsan keskelle, nenään, ylähuulen päälle sekä leukaan ja vähän myös poskipäille. Päälle tein perus nopean arkimeikin, eli MACin nestemäistä meikkivoidetta, peitevoidetta, aurinkopuuteria ja poskipunaa, sudilla vähän Lumenen CC-puuteria t-alueelle, kulmat tummensin Make Up Storen luomivärillä ja siveltimellä, niihin sipaisu kulmakarvageeliä ja huuliin jotakin meikkipussissa olevista huulipunista. Multa lähtee yleensä meikki karkaamaan nenästä, ylähuulen päältä sekä leuasta. Olen myös muuten niistänyt kerran päivän aikana. Pakko antaa kymppi plus tälle tuotteelle :-) Todellakin hintansa veroinen. Olen nyt parisen viikkoa käyttänyt enimmäkseen BareMineralsin mineraalimeikkejä meikkipohjassa, mutta pakko sanoa, että tämä primeri sai mut jälleen rakastumaan nestemäiseen meikkivoiteeseen. Ja jes, vihdoin voin lopettaa hyvän primerin metsästyksen ;-)

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela