PIKKUJOULUILEMASSA

maanantai 2. joulukuuta 2013

Heippa ja ihanaa joulukuun 2. päivää kaikille! Meillä tosiaan oli lauantaina Turussa Vilan pikkujoulut yhdessä Turun Skanssin sekä Raision Myllyn Vila-tyttöjen kanssa. Kyseessä oli oikein tehokas aikalailla tasan 13h reissu, koska päästiin vasta lauantaina kauppojen mentyä kiinni lähtemään, Turussa oltiin puoli yhdeksän pintaan ja eilen aamulla piti puoli kymmeneltä lähteä jo ajelemaan takaisin Hyvinkäätä kohti, että kerkeän klo 12 avaamaan liikkeen. Käytiin illastamassa Panimoravintola Koulussa ja sen jälkeen suunnattiin Apolloon. Itse lähdin hotelliin nukkumaan jo vähän yli yksi, jotta jaksan herätä jo vähän yli kahdeksan aamupalalle ja laittautumaan työkuntoon. Onneksi pitäydyin lauantai-illan vain vajaassa kolmessa lasissa viiniä, lasillisessa kuohuvaa ja yhdessä Irish coffeessa, joten olo oli väsymystä lukuunottamatta oikein hyvä aamulla. Mähän olin eilen itseasiassa ihan super reipas ja painuin vielä 5h työpäivän jälkeen spinningiinkin ja kokkailin uuniin valmistumaan iltapalaksi karjalanpaistin töistä päästyäni :-D

Nappailin asukuvat vielä ennen Turkuun lähtöä kotona ja tykkäsin itseasiassa aika paljon tuosta asusta :-) Mulla oli vielä yksi uusi H&m:än punainen lyhyt jakku lämmikkeenä, mutta sitä ei tullut kuvattua asun kanssa. Ja huomaatteko punaiset huulet! Olen aina ollut sitä mieltä, että punaiset huulet ei sovi mulle, mutta nyt päätin testata pitkästä aikaa. Yves Rocherilta saamani hieman koralliin taittavan punainen huulipuna* (sävy 43 Corail incandescent) näyttikin itseasiassa oikein kivalta. Ja pitäähän nyt pikkujoulujen kunniaksi olla punaiset huulet! Lisäksi tänään saatte Yves Rocherilta yhdestä tuotteesta -50% (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin) tai sitten koodilla MIKAELA25 saatte 25% alennusta koko tilauksesta 16.12. asti :-)

Shirt Vila*/Skirt Vila*/Bag Louis Vuitton Eva

Ps. Nellyllä on tänään joulukalenterissa tarjouksessa 24,95euron hintaan (ovh 79,95e) tuo alla olevassa kuvassa mun päällä oleva Vilan kevytuntsikka :-) Omani ostin syksyllä ja ahkerassa käytössä ollut, joten suosittelen! Lisäksi koodilla CYBERMONDAY13 saa tänään normaalihintaisista tuotteista -10% pois.

http://clk.tradedoubler.com/click?p(110157)a(1641695)g(17905396)url(http://nelly.com/fi/joulukalenteri-campaign-1411/?t=FL|S1|julkalender)
http://clk.tradedoubler.com/click?p(110157)a(1641695)g(17905396)url(http://nelly.com/fi/joulukalenteri-campaign-1411/?t=FL|S1|julkalender)

Pps. Footwaylla tänään kaikki, myöskin aletuotteet -22% alennuksella koodilla cyber13 ! Mahdollisuus siis hankkia esimerkiksi UGGit edullisesti :-)

9 kommenttia:

  1. Minkä kokoinen sulla on tuo takki?:) Olen aika rinnakas ja muutenkin tota pehmeetä on niin mietin oiskohan tuo L sopiva :D

    VastaaPoista
  2. Apua noi huulet! Sulla on niin muhkeet ja upeet huulet muutenkin ja tuo huulipuna vaan korostaa sitä. Ihanasti sopii, käytä ihmeessä useemminkin punaista huulipunaa :)

    VastaaPoista
  3. Tämä nykyinen fontti&koko käy vähän silmiin, tosi huono lukea useamman rivin juttuja :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin ehkä vähän ärsyttää tää fontti. Katson,jos saisin muutettua sen ilman että pitää kaikki muokata uudestaan:)

      Poista
  4. Wautsi hei mikä asu! Ja pakko huomauttaa ja osittain kysyäkkin, että ootkos laihtunut? Nimittäin näytät tosi hoikalta ja timmiltä, siis todella kauniilta, upeeta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) No paino mulla on pysynyt oikeastaan +/-1kg heinäkuusta asti, mutta kait kroppa on tiivistynyt. Huomenna olen menossa kehonkoostumusmittaukseen niin näkee mitä lokakuun alusta on kropassa tapahtunut :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela