ON MY WAY

sunnuntai 22. joulukuuta 2013



Huomenta ja terveisiä Köpiksestä! Laskeuduin pari tuntia sitten Kastrupiin ja 11:40 lähtee jatkolento kohti Malagaa. Olen herännyt jo puoli neljä aamuyöllä, mutta onneksi ensimmäinen pätkä meni mukavasti torkkuen ja yritän saada vielä vähän unta tuolla seuraavallakin lennolla. Nyt nautiskelen näistä muutamasta tunnista, kun saa vain olla, kuuntelen musaa, bloggailen, surffailen netissä ja kiertelen kauppoja. Eilinen oli sen verran hektinen päivä ja kerkesin vasta yhdeksän pintaan illalla pakkaamaan matkalaukunkin, joten ihana vain olla. Oli meinaa himppusen pinna kireällä ja tunteet pinnassa eilen, kun oli vaan rumasti sanottuna helvetin kiire viimeiset neljä päivää. Pillitin kukkakaupassakin kun en meinannut osata päättää minkä jouluasetelman ostan ja oli kiire... :-D

Isäpuoli totesi tänään mua kentälle heittämään lähtiessä, kun nosti mun matkalaukun autoon, että eikö mulla ole mitään mukana. Mä olen tunnetusti se, jolla on jo lähtiessä pari kiloa ylipainoa matkalaukussa. Pakko myöntää, että mulla ei ole yhtikäs mitään muistikuvaa mitä olen sinne laukkuun heittänyt :-D Sen verran muistan, että toppahousut ja softshell-takki on mukana ja yläosiksi taitaa olla pelkkiä neuleita. Lämpöähän on luvattu jotain +15c :-D Tiedä taas mitä mun päässä on pyörinyt. Noh mutta voin hyvällä omatunnolla sitten ostaa edes pari uutta vaatetta. Muuten ei kamalasti voi shoppailla, koska pitää säästää rahaa personal trainerin laskuun. Okei, äsken ostin täältä kentältä Piecesin liikkeestä kahdet siniset Just jute-farkut, mutta siniset farkut on ollut metsästyksessä pitkään eikä meillä ole töissä noita sinisiä. Nyt sain yhteensä 60e parit vähän erilaisilla pesuilla olevat farkut ja voin lopettaa metsästyksen :-) Noi Just Jutet istuu itselle ihan mahdottoman hyvin.

Ja vitsit mulla on paikat jumissa! Vedettiin Markon kanssa jalka-ojentaja-vatsatreeni perjantaina jo eilen olin ihan jumissa. Huhheijaa tänään on tehnyt vielä kipeämpää :-D pakaroista nilkkoihin saakka jalat hellinä ja vatsassa tuntuu, kun vähänkin jännittää sitä. Naureskelinkin, että ehkä ihan hyvä kun on lennolla välilasku. En olisi päässyt sen reilun neljän tunnin paikallaan istumisen jälkeen enää ylös siitä penkistä :-D Nytkin tekee jo tiukkaa, kun hetkeksi istahtaa ja kävelykin on tönkköä. Onneksi kävin eilen aamulla kävelemässä lenkin, niin se vähän availi paikkoja. Mutta oli paikat kuinka kipeänä tahansa, on tää ihan mahtifiilis kun tietää tehneensä oikeasti duunia ;-) Nyt jatkan löhöilyä. Ihanaa sunnuntaita kaikille! 



2 kommenttia:

  1. Käytkö vielä laittamassa täytettä huuliin? Oon harkinnu pitkän aikaa sitä mut pelkään kipua ihan älyttömästi! Tosin en tarvitsis kun ylähuulta laittaa onneksi! Sulla näyttää kumminkin tosi luonnolliselta ja onnistuneelta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime lokakuussa kävin laittamassa vähän Estetiassa :-) Sitä ennen tosin oli vuoden tauko pistämisestä. Ei se kipu niin paha ole, pieni pistos vain oikeastaan :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela