GLITTERIN BLOGGAAJAPIKKUJOULUT

keskiviikko 4. joulukuuta 2013


 Esittelinkin jo viikko sitten olleesta Glitter Forumin Bloggaajapikkujouluista saamani tuotteet, mutta nyt tulee kuvia itse tilaisuudesta. Saatiin rauhasssa kierrellä ja tutkia koruja, seurustella ja nauttia tarjoiltavista. Eli mukavaa rentoa hengailua :-)

Tuo ruusupanta oli syötävän söpö! Olen ikuisesti katkera, ettei mulle sovi mitkään tuollaiset >:-(

 Tarjolla oli alkoholitonta Bionade luomulimpparia, joka on valmistettu käymisteitse täysin orgaanisella tavalla. Eli super hyvä juttu!

 Tarjolla oli kaikkea ihanaa, mutta olin niin täynnä Meiran tilaisuuden tarjoiluista, joten tyydyin vain nappaamaan yhden vihreän kuulan kotiin lähtiessä. Oi nam, ne on niin hyviä! Ehdoton jouluherkku :-)

Merkattiin myös pari omaa lempparituotetta ja itse laitoin ne samaiseen kelloon, jonka valitsin itselleni sekä upeaan statement-kaulakoruun.

Huhheijaa mulla on ollut veto aivan pois tänään koko päivän ja jouduin nukkumaan päikkäritkin jo aamupäivällä. Vähän sellainen flunssainen olo ollut jo muutaman päivän ja ajattelin, että ottaisin loppuviikon rennommin ilman salitreenejä ja kävisin esimerksi vain kävelylenkeillä. Täytyy huomenna kysellä Markolta mitä kannattaisi tehdä. Olen tänään myös juonut teetä hunajan kanssa sekä syönyt pari isoa valkosipulin kynttä, jos ne vähän nujertaisi tätä mahdollisesti alkavaa flunssaa. Tänään kävin tunnin palauttavalla lenkillä josta hölkkäilin pätkiä, jotka eivät olleet ihan jäässä ja sai turvallisesti ottaa niitä juoksuaskeliakin. On kyllä takareidet ja peppu jo nyt niin jumissa, elo huomista odotellessa, jos tämä tästä vielä pahenee :-D Ja huomasittehan, että Bubbleroomilla on kaikki VILAn tuotteet -50% vain tämän päivän koodilla XMAS4 :-)

1 kommentti:

  1. Mua taas ärsyttää kun mulle tulee kaikista pannoista päänsärkyä :(

    Emmi L.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela