YKSINOLON IHANUUS

torstai 7. marraskuuta 2013


Olen ihan hirmuinen kotihiiri ja rakastankin varsinkin näin pimeän aikaan pukeutua lämpimästi ja hengailla kotona tee, kaakao tai glögimuki kädessä. Tiedän monia ihmisiä, jotka eivät osaa olla yhtään yksin ja jatkuvasti pitäisi olla jossain menossa tai joku seurana. Itse olen taas aivan päinvastainen. Tarvitsen päivittäin edes pienen hetken, kun ei tarvitse puhua kellekään, saan rauhassa puuhata omia juttujani ja hengähtää. Parhaiten rentoudunkin blogin parissa, salilla treenatessa, yksin vaatekauppoja kierrellessä tai kotona oleskellessa. Varsinkin työpäivän jälkeen on ihana tulla tyhjään kotiin ja olla hetki hiljaisuudessa. Vietänkin yleensä muutamasta minuutista useampaankin tuntiin televisio ja musiikit kiinni ihan vain hiljaisuudessa töistä tai menoista kotiin tullessa. Sen jälkeen pistän taustamelut päälle.

Pidän itseäni sosiaalisena henkilönä, tulen kaikkien kanssa toimeen ja olen avoin ja välillä on hassua, kuinka "epäsosiaalinen" toisaalta oikeasti olen. Minusta on ihanaa tehdä töitä tiimissä ja höpötellä päivät pitkät asiakkaiden ja työkavereiden kanssa, mutta nykyään nautin vapaa-ajalla olla todella paljon yksin tai viettää aikaa vanhempieni tai isovanhempieni luona, jossa ei tavallaan ole pakko olla sosiaalinen. Pidän yksin olon rinnalla myös siitä, että joku on läsnä ja seurana, mutta hänen kanssaan ei tarvitse puhua jotain koko ajan. Esimerkiksi parhaan ystäväni toisen parhaan ystäväni Sakun kanssa hengataan aina välillä mun luona ja kumpikin tekee omia juttujaan eikä puhuta mitään keskenään pitkiinkin aikoihin. Mun mielestä se on ystävyyttä parhaimmillaan. Heh, voin vaan kuvitella kuinka mukava avopuoliso joskus hamassa tulevaisuudessa olen jollekin, kun toisen pitää olla turpa kiinni ja mielellään pois näköpiiristä päivittäin edes hetki :-D Tosin tietenkin tasaisin väliajoin tulee olo, että pakko päästä pois kotoa ja nähdä kavereita. Viime aikoina arki ja elämä on vain ollut sen verran hektistä, ettei aikaa ole meinannut löytyä sosiaaliselle elämälle. Tylsää tämä arki!

Olipas taas väsynyttä pohdintaa. Nyt vielä yksi mukillinen teetä (glögi loppunut, buu) ja nukkumaan. Pitkä päivä takana, mutta onneksi mulla on huomenna all day long vapaata, ei vielä mitään suunnitelmia ja lauantaina vasta puolen päivän aikaan töihin :-) Hyvää yötä!

9 kommenttia:

 1. Eikö Cristiina olekaan paras ystäväsi enää? :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö parhaita ystäviä voi olla useampi? :-) Mutta on hänkin!

   Poista
 2. Sama täällä! Sekoan, jos en saa olla joka päivä edes hetkeä itselle. Onneksi mies on samanlainen. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana toi villapaita! <3
  - noora

  VastaaPoista
 4. "Tarvitsen päivittäin edes pienen hetken, kun ei tarvitse puhua kellekään, saan rauhassa puuhata omia juttujani ja hengähtää."

  Allekirjoitan tuon täysin! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa tämmöinen postaus niiden ärsyttävien mainoksien sijaan, tykkään!

  VastaaPoista
 6. Pakko tulla kommentoimaan, että vihdoin joku tajuaa ton pointin!! Että aina ei vaan jaksa olla menossa, vaan oma aika on erittäin tärkeetä.. eikä tällanen rauhaa kaipaava ihminen ole "epäsosiaalinen himassaistuja, joka ei tee koskaan mitään". Mitä vanhemmaksi tulee, sen arvokkaampaa just tollaset rauhalliset teehetket on. :)

  VastaaPoista
 7. Voitko ottaa tuosta neuleesta parempaa kuvaa? Olen itse ajatellut ostaa tuommosen sheinsidelta, mut en tiiä minkä kokonen se on päällä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela