VOITA UNELMIESI KÄSILAUKKU

lauantai 23. marraskuuta 2013

http://clk.tradedoubler.com/click?p(243848)loc(143597)g(21565614)

Huomenta! Heti aamusta höpöttelen teille tyttöjenjuttuja, sillä Libressellä on menossa aivan huippu Win a wardrope-kilpailu Facebookissa, jossa on mahdollisuus voittaa lahjakortteja Zalandolle. Lahjakortteja on jaossa 3 kappaletta, jotka ovat arvoltaan 300€, 200€ ja 100€. Ja miten voit mahdollisesti voittaa lahjakortin itsellesi? Arvovaltainen tuomaristo valitsee voittajat niiden kilpailijoiden joukosta, jotka ovat vastanneet oikein kysymykseen pikkuhousunsuojien määrästä ja joiden he katsovat antaneen parhaimman ja luovimman perustelun voitolleen, eli kynäilijän lahjat kehiin ;-) Kilpailuun voi osallistua niin monta kertaa kuin haluaa, mutta yksi kilpailija voi voittaa vain yhden palkinnon. Viimeinen päivä osallistua kilpailuun on 15.12.

Nyt pitää alkaa valmistautumaan, koska olen menossa pikaisen Ikeareissun kautta Flamingoon katsomaan uusimman Nälkäpeli-elokuvan Cristiinan kanssa. Onko joku jo nähnyt leffan? :-)
Ps. Stadiumilla on vielä tänään ja huomenna 24.11. mahdollisuus saada 50euroa alennusta yli 99,95e maksavasta takista. Kannattaa kurkata ja hyödyntää tarjous!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela