STEVE MADDEN

sunnuntai 24. marraskuuta 2013


 Olin perjantaina pyörähtämässä tutustumassa Steve Maddenin kenkämallistoon Namun yhteydessä sijaitsevassa Club Showroomissa, jossa oli tarjolla oli kuplivaa sekä silmänruokana ihania kenkiä. Tapahtuma alkoi kauniin hostimme Anniinan tervetuliaispuheella ja sen jälkeen saimme vapaasti tutustua kenkiin ja seurustella. Steve Maddenin kenkiä saa muuten netistä ostettua muun muassa Zalandolta* sekä Nellyltä*.


Esillä oli niin naisten kuin miestenkin kenkiä ja erityisesti ihastyin kahdissa ylläolevissa  kuvissa oleviin beigeihin vetsakisaappaisiin sekä nilkkaremmillisiin korkkareihin, joissa on yhdistetty mustaa ja käärmeennahkaa :-)


Itse olin niin poikki koulupäivän jäljiltä, että lähdin jo kymmeneltä kotiin, vaikka paikanpäälle olisi voinut jäädä vielä jatkamaan iltaa. Juhlalle kyllä olisi ollut aihetta, sillä sain tietää perjantaina saaneeni hakemani työharjoittelupaikan, joka liittyy PR:ään sekä muotiin. Kertoilen siitä lisää sitten kun työt alkavat uuden vuoden jälkeen ;-) Olen todella innoissani ja ette usko kuinka onnellinen olin saadessani kuulla valinnasta. Halusin tuonne niin paljon. Mutta nyt nukkumaan ja huomenna onkin taas koulupäivä. Nattinatt!

Ps. Tasan kuukausi jouluaattoon. Mihin nämä päivät oikeen katoaa?

*Postaus sisältää mainoslinkit

4 kommenttia:

 1. Nuo saappaat näyttää muuten tosi hyviltä, mutta itselläni on jokin ongelma saappaiden kanssa, jossa tuo kengän takaosa muotoilee säären ja nilkan mallia. Se saa mun mielestä pohkeet näyttämään aina hirmu paksuilta ja suosion yleensä saappaitta, joissa se varsi on melko lailla tasapaksu ja jää näin ollen nilkankin kohdalta melko löysäksi (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että aina ne heti korostaa pohkeita. Tosin toikin on oletettavasti sun oma kompleksi joita meillä naisilla on, eikä muut kiinnittäisi huomiota ;-D Itsellä samaisia!

   Poista
 2. Kyllä kelpais noista kengistä yhdet jos toisetkin ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela