SHEINSIDE NEWBIES IN ACTION

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Mulla oli pari Sheinsideltä saadun paketin sisältöä esittelemättä ja koska ulkona on jo todella pimeää, kämpässäni vallitsee kaaos ja joudutte muutenkin täällä otettuja kuvia katselemaan paljon, kävin kuvaamassa vaatteita päälläni taloyhtion häkkikellarissa. Väsymys näkyy kasvoilta, mutta älkää antako sen häiritä vaan keskittykää vain vaatteisiin :-D Kuitenkin kiva esitellä näitä ihan päällä, eikä vain henkarissa.

 Sheinsidestä yleisesti, niin pakettini eivät ole koskaan jääneet tulliin ja pari kertaa olen hakenut vaatteeni postista, mutta viime aikoina UPS on toimittanut paketit ihan kotiin asti. Koot taas on ihan pieniä ja pikkuhiljaa kantapään kautta alkaa oppia, mitä mun ei kannata enää tilata, koska on yksinkertaisesti aika nafteja mitoitukseltaa. Esimerkiksi tuo harmaa neule ja raitaneule ovat molemmat kokoa one size ja aika tiukasti istuu, varsinkin kun ajattelin olevan löysää mallia :-D Tuo raitaneule olisi sellainen over size ehkä koolle xs/s, sama homma aikaisemmin vilahtaneen ruusuneuleen kanssa... Leopardineuletakki taas on myöskin onesize ja kaikki avonaiset neuleet ovat olleet itselle tuossa koossa hyviä. Tosin tässäkin neuleessa yllärinä oli iso pöllön kuva selässä. Tuo harmaa takkihommeli on mulla kokoa M, koska valkkasin sen puhelimen näytöstä vaan nopsaa katottuna. Luulin sen olevan sellaista joustavaa matskua ja joku mielenhäiriö on käynyt kokoa valitessa :-D Yllättävän isoa kokoa kuitenkin oli, mutta hihat tossa ovat äärimmäisen kapea. L olisi ollut juuri täydellinen tästä hihojen osalta. Tuo ruutupaita on kokoa L eikä ole tosiaankaan menossa rinnustasta kiinni itsellä. Muualta menee juuri ja juuri napit kiinni, eli xl olisi ollut parempi mutta ei sekään olisi mennyt rinnustasta kiinni, koska mittojen mukaan vain 2cm kauttaaltaan isompi. Eli en tilaa enää nappipaitoja tuolta. Ensimmäisen kuvan takki on ihana, mutta kokoni on takissa L ja sisälapuissa on koko 38, eli vastaa about kokoa m. Menee juuri ja juuri itsellä aukinaisena, mutta rinnustasta ei ole todellakaan menossa vetskari kiinni ennenkuin kuppikoko on pari kokoa pienempi :-D

Vähän hakuammunnalla noita kokoja joutuu valitsemaan ja suosittelen katsomaan tarkkaan ne vaatteissa ilmoitetut senttimitat! Kantapään kautta opin nyt itsekin, että kannattaa vähän mittailla omia vaatteita ja verrata sen jälkeen tuolla oleviin mittoihin :-)

Nyt alkaa taas silmät olemaan sen verran ristissä, että suuntaan läppäri kainalossa sänkyyn ja tuijotan vieläpari jaksoa HIMYMiä ennen nukkumaan alkamista. Nattinatt!

5 kommenttia:

  1. Vau, toi raidallinen neule on tosi upee! :)

    VastaaPoista
  2. Upeus <3 kivaa vaihtelua tommosessa paikassa noi asut kuvattu :-D sattuko kukaan tulemaan sinne ku kuvailit haha?

    VastaaPoista
  3. Harmi kun ei ollut oikein sopivia noi vaatteet :S Mutta sä loistat taas :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela