OOTD 18.11.

maanantai 18. marraskuuta 2013

Moikkamoi ja hyvää alkanutta viikkoa kaikille! :-) Tulin nopsaa ennen salille suuntaamista postaamaan asukuvat tältä päivältä. Jotenkin niin poikkinainen olo vieläkin ja kummasti  näin vanhemmiten juhlimisesta palautuminen vie enemmän aikaa. Taitaa olla taas tämän vuoden juhlimiset juhlittu ennen uutta vuotta, vaikka parit pikkujoulut on vielä edessä. Yhtään jaksaisi salillekaan nyt lähteä, mutta tiedän että alkaa ärsyttämään jos en sinne mene tänään. Eli salikamat vaan niskaan, boosterit naamaan ja kyllä se treeni-into viimeistään siellä salilla tulee.

Asu oli tosi simppeli ja pitkästä aikaa mentiin bleiskan kanssa. Tuo on ihan kulahtanut ja varmaan kolme vuotta vanha, joten pitääkin metsästää joku päivä itselle uusi bleiseri. Sen verran taas tykästyin tälläiseenkin lookiin :-)

Blazer, necklace H&m/Top Vila/Jeans Liu Jo Bottom Up/Watch Michael Kors

Nyt vaihtamaan niitä salikamoja niskaan ja illan voinkin sitten kokonaan pyhittää ah niin ihanalle siivoamiselle, tiskaamiselle sekä pyykinpesulle. Pitää käyttää tuota myöskin motivaationa salille lähtöön, koska sen avulla pystyn hieman edes lykkäämään tuon urakan aloittamista ;-)

1 kommentti:

  1. Ei 3 vuotta oikeesti oo paha ikä harvoin käytetystä vaatteesta, usko pois...:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela