ITIS

perjantai 8. marraskuuta 2013

Heippa! Täällä ollaan vietelty vapaapäivää kivoissa merkeissä. Kävin tekemässä hyvän treenin salilla puolilta päivin, sieltä kotiin suihkuun, syömään ja laittautumaan ja viiden pintaan olin Mäntsälässä nappaamassa Cristiinan kyytiin. Lähdettiin pitkästä aikaa Itikseen, koska ulkona oli tylsä sää ja Helsingin keskusta ei siitä syystä houkutellut. En ollutkaan käynyt siellä remontin valmistumisen jälkeen ja huomattavasti viihtyisämpi siitä oli tullut :-)

Päälle eksyi mukavat vaatteet eli Sheinsideltä saatu ihanan hapsuneule Zaran bikerbootseihin yhdistettynä.
 KNIT SHEINSIDE(HERE)/PANTS H&M/BOOTS ZARA

Mehän lähdettiin tosiaan kiertelemään kauppoja, koska mun piti löytää jotain vaatetta ensi viikon lauantaina oleviin Indiedaysin bileisiin. Ja kappas, kannoin kotiin ihan kaikkea muuta kuin minkäänlaista päällepantavaa :-D Pakko kyllä kommentoida, että kaupoissa ei ole YHTÄÄN mitään ja jotenkin tämän hetken juhlamuoti ei yhtään iske itseeni. Tilasin Nellyltäkin noin seitsemän mekkoa (tai siis paitaa helman pituuksien perusteella), eikä mikään ollut hyvä. Tänään hain postista H&m:än mekkolähetyksen, mutta harmikseni yksi ihan OK-vaihtoehto on ehkä hippasen liian tiukka, eikä tietenkään tuolla Itiksen h&m:ässä pistänyt silmään se mekko. Katselin sitä mekkoa vielä sillä silmällä Tukholmassa, mutta en sovittanut jostain syystä. Nyt se taas kostautuu ja miksen tilannut siitä kahta eri kokoa kotiin, kuten yleensä aina teen. Täytyy käydä vielä Hyvinkäällä kurkkaamassa, jos löytyisi. No, eiköhän mun  vaatekaapissa ole jotain jota voin soveltaa hätätapauksessa tai jos töihin tulisi jotain kivaa ensi viikolla :-) Niin ja blogiani voi äänestää Lifestyle-kategoriassa TÄÄLLÄ ja samalla voi voittaa itselleen avecillisen lipun kyseisiin pippaloihin :-)


Ihastelin Cristiinan kynsiä ja oli pakko ostaa hänen niissä käyttämät lakat itsellekin :-D Rakastuin tuohon Essien Blanco sävyyn jo Espanjassa, kun Cristiina osti sen siellä ja testasin sitä. Nyt tuli vihdoin hankittua se itsellekin.


Kylppäriin ostin uuden ihanan saippuapumpun Villa Stockmannilta*


Olen tuota Ted Bakerin toalettilaukkua ihastellut jo pitkän tovin, mutta aina se on myyty loppuun kun olen Stockalla käynyt. Nyt sitä oli yksi jäljellä ja kaikki Ted Baker-tuotteet -20%, joten en voinut jättää sitä sinne ;-)

Pitkästä aikaa tälläinen shoppailupostaus. Nyt alan laikkailemaan kynsiä noilla uusilla lakoilla, katson loppuu päivällä aloittaman Steve Jobsista kertovan elokuvan ja valmistaudun nukkumaan, niin jaksan herätä aamulla töihin. Töistä suoraan menen isälle yöksi ja ohjelmassa on illalla kakun tekoa isille, jotta sunnuntaina saadaa aamupalalla jo nauttia sitä :-) Kokeillaa yhtä juustokakkureseptiä (ei terveellistä tällä kertaa :-D), joten yritän muistaa ottaa jotain kuvia siitä ja laittelen sen myös tänne blogiin myöhemmin. Hyvää yötä ja ihanaa alkanutta viikonloppua kaikille! Xx

6 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia ja toi Stockman saippuapullo näyttää tosi kivalta. Ostin kanssa sattumoisin viime viikolla ensimmäistä kertaa meille saippuapullon ja juuri Stockalta. Ostin tosin semmoisen valkoisen posliinisen. Toi neule on ihanan talvisen näköinen :)

    VastaaPoista
  2. Apua noi Ted Bakerin laukku!!! Hitto miten haluisin kans ton mut loppu melkee joka paikasta :(

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus kuvien kera! Ihanat vaatteet Sinulla! Onnea mekon etsintään, jännityksellä odotan minkä ihanuuden löydät :)

    VastaaPoista
  4. Toi neule on niiiiin lämpösen ja silti tyylikkään näkönen, ihana ihana ihana!

    VastaaPoista
  5. Sä oot taas hirmunättinä noissa kuvissa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela