INSPIRATION BLOG AWARDS

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Heippa! Täällä on mennyt koko päivä koomatessa eilisten bileiden jälkimainingeissa. Olot sen mukaiset, että eilen on ollut hauskaa :-D Eilen vietettiin keneltäkään tuskin huomaamatta jäänyttä Indiedaysin Inspiration Blog Awardseja Klaus K Livingroomissa, jonne menin Lotan ja aveciemme kanssa. Paikalla oli satoja bloggaajia aveceineen sekä muun muassa ruotsalaisvahvistuksena Angelica Blick sekä Andreas Wijk :-) Paikanpäällä oli kiva tunnelma ja ruokaa ja tuttuja riitti. Viihdyttiinkin vähän liiankin hyvin isossa porukassa pöydässä istuen ja missattiin kaikki viralliset osuudet, kuten palkintojenjako. Hyvä seurue ja hyvät jutut vie mennessään ;-)


 Ihana Noora!

 Asukuva on vähän mitä on, koska valaistus paikan päällä oli vähän mitä oli ja mukana oli ainoastaan Nikon pikkujärkkäri, jossa on pelkkä perusobjektiivi. Lisäksi oli ilmeisesti joku naamavammapäivä, joten tuo oli ainoa fiksu kuva :-D Eiköhän tällä silti pärjää. Mulle meinasi tulla ihan kamala asukriisi ja kävin ostamassa muistaakseni keskiviikkona ruokatauolla tämän mekon Laaksosta. Malli on sen verran simppeli, että tätä tulee varmasti myös myöhemminkin käytettyä.

Dress Vila*/Belt H&m/Shoes Jeffrey Campbell Lita*/Bag Louis Vuitton Eva

Nyt kömmin takaisin peittojen väliin ja alan valmistautumaan nukkumaan menoon. Huomenna on aikainen herätys, kun pitää aamulla käydä pienessä paltsussa töissä, pyörähtää yhdessä jutussa Helsingissä ja sitten mennä vielä koululle kirjanpidon tenttikertaukseen. Pitkä päivä siis tulossa. Hyvää yötä!

9 kommenttia:

 1. Onpa todella kaunis mekko! Osaatko sanoa onko tuota tulossa Kuopion Matkuksen Vilaan? :) Ensi viikonloppuna olisi pikkujouluja tiedossa, ja mekko hakusessa sinne.. Minkä hintainen muuten oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti meillä ei ole mitään tietoa muiden liikkeiden valikoimasta :-( Mutta käy kurkkaamassa. Hinta 39,95e :-)

   Poista
 2. Hah, minäkin näyn näköjään tuolla. Kamalasti oli porukkaa mutta joo, sapuskat hyviä!

  VastaaPoista
 3. oli kyllä mukavaa! <3 mut hei, mihin sä hävisit dtm:stä?:D

  VastaaPoista
 4. Nätti asu! Olin siellä päivällä järjestetyssä tilaisuudessa, illan ohjelmaan en päässyt mukaan. Olisi ollut kyllä kiva nähdä :)

  VastaaPoista
 5. oot tyylikkäin bloggaaja ikinä!

  VastaaPoista
 6. Oli kiva taas nähdä! :) Vaikka me sit vaa Anniinan kaa yhtäkkiä lähdettiin, kun mulle tuli aivan jäätävä migreeni, nice :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela