HEMMOTTELUMAANANTAI PARTURI-KAMPAAMO LILASSA

tiistai 12. marraskuuta 2013


Kävin maanantaina yhteistyön merkeissä huollattamassa pidennykseni Ericalla Hyvinkäälle lokakuun alussa avatussa, Hämeenkadulla sijaitsevassa Parturi-Kampaamo Lilassa. Lilasta saa hiusten leikkaukset ja värjäykset, kihartamiskäsittelyt, kampaukset, tehohoidot hiuksille, hiusten pidennykset, meikkaukset sekä ripsien- ja kulmien värjäykset.


 Lilassa on saatavilla idHAIRIN sekä Sexy hairin tuotteita. Tuo idHAIR elements-sarja on muuten täydellinen pohjoismaiselle hiukselle ja se sisältää pohjoismaista puuvillaa, joka kosteuttaa ja hoitaa hiuksia latistamatta niitä. Lisäksi kaikki tuotteet ovat parabeenittomia eivätkä sisällä silikoonia tai allegisoivia aineita ja hoitotuotteet sisältävät PCS-yhdisteen, joka antaa lämpösuojan loppuun asti :-) Lisäksi idHaIR on lanseerannut sävyttävän Color Bomb-hoitoaineen, joita on saatavilla niinkin monessa, kuin 11 eri sävyssä. IdHAIRIN shampoot ja hoitoaineet ovat 22€/kpl ja muotoilutuotteet 24€/kpl ja idHAIR Colour bomb 16,95€/kpl  Parturi-Kampaamo Lilassa.


Irrottelimme teippipidennykseni jutustelun ohessa. Kaikki teippiosiot pois saatuamme värjäsimme tyven ja laitoimme kevytvärin pituuksiin elävöittämään kulahtaneen sävyistä tukkaani. Värin vaikuttaessa mulle tarjottiin kahvia ja keksiä ja oli oiva hetki syödä oma mukaan otettu välipala. Tulin suoraan salilta kampaajalle, joten piti olla ruoka-arsenaali mukana :-D Värin vaikutusajan jälkeen sain ihanan ja pitkän päähieronnan hoitoaineen vaikuttaessa ja se tuntuu aina yhtä ihanalta. Olin jo kuitenkin pari tuntia istunut kampaajan penkissä, niin hyvä etten nukahtanut sen aikana. Rentouttaa ihanasti. Sitten Erica napsi omasta tukastani huonot latvat pois, vaihtoi uudet teipit pidennyksiin ja alettiin kiinnittämään. Kiinnityksen jälkeen vielä pieni siistiminen hiuksiin ja valmis!

Kuvassa omat hiukseni värjäykset ja latvojen siistimisen jälkeen ja toisessa kuvassa parisen kuukautta sitten hiuksiini ensimmäisen kerran laitetut B*longin teippipidennykset. Hiuksissani on kaksi pakettia 60cm hiusta, jota on jo ensimmäisellä laittokerralla lyhennetty noin 5cm ja yksi paketti 45cm hiuksta. Hiukseni on tehty sävyllä 1b :-) Erica tekee myös pidennykset B*longin hiuksella, joka on ihan super hyvää hiusta, kuten kuvasta näkyy. Ihan uudenveroisessa kunnossa pidennyshius, vaikka ollut päässä jo pari kuukautta :-) Olen myös Erican työhön todella tyytyväinen ja pidennyksiä ei erota yhtään omien hiusten joukosta!


Mahtavana tarjouksena Ericalla on kaikki palvelut (myös parturi) -20% jouluaattoon asti. Lisäksi samassa osoitteessa ripsiä tekee todella taitava Jenna, jolla olen käynyt ripseni laitattamassa ja huoltamassa jo noin 1,5vuotta. Eli lämpimästi voin häntäkin suositella ;-) Jenna tarjoaa blogini lukijoille uudet ripset 69€ (norm 95e) ja ensimmäinen varattu huolto 50€ (norm. alkaen 60€) ja muualla laitettujen ripsien huolto 50€. Tarjoukset voimassa vuoden loppuun asti ja hinnat voimassa mainitessa blogitarjouksen. Jennan Facebook-sivu täällä ja ajan voi varata hänelle numerosta 0443011369. Jenna tosin vaihtaa alaa vuoden vaihteessa, joten kannattaa siihen asti hyödyntää tämän huipputekijän taito :-) Jennan yhdet mulle tekemät ripset täällä (klik)


Parturi-Kampaamo Lila
Hämeenkatu 30
05800 Hyvinkää
Puh 045-1656776

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela