DUFFELISSA

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Sain jokusen aikaa sitten Sheinsideltä paketin, joka sisälsi muun muassa tämän todella ihanan tummansinisen duffelin. Suht lämpimien kelien ansiosta olenkin päässyt ahkerasti käyttämään tätä kaunokaista, vaikkei tässä vuorta olekaan :-) 

Vaikeeta tää asukuvien otto :-D

Tämä olisi voinut olla ehkä yhden koon pienempi tai ainakin hartioista naftimpi, mutta ei se mua häiritse niin paljon takin ollessa auki tai huivin kanssa. Paljon olen käyttänyt tätä siitä huolimatta! Noiden Sheinsiden kokojen kanssa on aina hieman arpomista ja tämä takki on kokoa L. Mulla tosin on aika usein tuo hartiaongelma, koska omistan suht kapeat hartiat mutta olen rintava. Raivostuttava combo :-D


Ja olen meinannut kokonaan unohtaa arpoa Sheinsiden 100$ lahjakortin! Onnetar suosi viidettä kommentoijaa. Voittajalle on laitettu sähköpostia :-)

5 kommenttia:

 1. Ompas nätti asu! Tosi kiva takki ja toi tumman sininen kyllä näyttää tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
 2. Oot niin tyylikäs! :)

  VastaaPoista
 3. Ootko tykännyt olla Vilassa töissä? oliko sulla mitään pahoja kysymyksiä työhaastattelussa? kerro pliis kaikki plussat ja miinukset siitä työstä :D oon ite menossa haastatteluun vilaan. Entäs oliko teillä työhöntulotarkastus ja mitä siellä tehtiin?

  VastaaPoista
 4. Ihana takki ja sopii tosi hyvin sulle :)
  - noora

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela