A NEW PAIR (OR TWO) OF CONVERSE IS ALWAYS A GOOD IDEA

torstai 14. marraskuuta 2013


Vaikka välttelenkin nykyään nettishoppailua todella paljon, koituu toisinaan hyvät tarjoukset kohtalokseni. Viimeisin retkahdukseni nettishoppailussa oli uudet Converset. Tai no oikeastaan parit, koska en osannut päättää... 


Olen tehnyt monia hyviä löytöjä members.comista ja nämäkin ihanuudet maksoivat siellä vain about 45e/pari plus postarit. Eli sain melkeempä kaksi paria yhden hinnalla, joten enhän mitenkään voinut olla pitämättä molempia, koska en osannut päättää ;-)

Members.com on tietämättömille tiedoksi täysin ilmainen, rekisteröityneille käyttäjille oleva nettikauppa, jossa yhden merkin tarjous on aina muutaman päivän auki ja sitten vaihtuu. Esimerkiksi Nellyn kengistä ja vaatteista, merkkilaukuista ja urheiluvaatteista on todella hyviä tarjouksia. Jos et ole vielä rekisteröitynyt sivustolle, voi sen tehdä heti täällä  ja et missaa hyviä tarjouksia. Itse ostin muun muassa pari vuotta himoitsemani Woolrichin untuvatakin tässä syksyllä yli 200e halvemmalla, kuin mitä se maksaa Stockmannilla!


5 kommenttia:

 1. Ihanat kengät! ja pinkki <3
  - noora

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Miten multa on voinut mennä converse-ale kokonaan ohi, yleensä selaan tarkkaan kaikki membersin uutiskirjeet..

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan väriset molemmat! Itse ostin just karvavuoriset talviconverset Las Vegasista...pitää ottaa kuva ja laittaa blogiin kunhan kerkeen.

  VastaaPoista
 4. Onpas söpöjä consseja! Ne näyttää vielä oikein erityisen suloisilta tuon lakanan päällä. :>

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela