UUSI SALITOVERI: POLAR FT60

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Sain yhdestä yhteistyöstä palkkioksi lahjakortin Zalandolle ja mulle oli heti selvää, että aion käyttää lahjakortin uuteen sykemittariin. Entuudestaan mulla oli huuto.netistä ostettu Polarin niin perus sykemittari, joka kertoi sykkeen, treenin keskisykkeen sekä kulutetut kalorit. Kyllähän sillä pärjäsi, mutta joku aikaa sitten siitä alkoi hajoamaan sykevyö, jonka olin korjannut ilmastointiteipillä :-D Eli joo, oli jo aikakin hankkia uusi.

Ostoskoriin päätyi Polarin FT60 sykemittari, jossa on todella monipuoliset toiminnot. Perustoimintojen lisäksi voi muun muassa valita tavoitteensa, kuten kohottaa kuntoa tai pudottaa painoa, jolloin sykemittari kertoo myös omat viikkotavoitteesi. Lisäksi sykemittarissa on mahdollisuus painopäiväkirjaan, treenien viikkoseurantaan, voit tehdä kuntotestin (tapahtuu ihan vain selällään maaten :-D) ja niin edelleen. Eli monipuolisia toimintoja :-)


Tässä esimerkiksi yhteenveto omasta tämän päivän rinta-hausitreenistä. Treenin kulku oli seuraava: aluksi lämmittelin 5min spinning-pyörällä, sen jälkeen noin 55min salitreeni, 20min aerobinen spinning-pyörällä treenin päälle ja loppuun vajaat 5min venyttelyt. Treeni oli aika matalasykkeinen, rasvanpoltto suht korkea ja liikuttiin enimmäkseen sykealueella yksi.


Jos liikut aktiivisesti, niin suosittelen satsaamaan hyvään sykemittariin. Se on kuitenkin monta vuotta kestävä sijoitus ja itse saan jotenkin enemmän irti treenaamisesta, kun seuraan sykkeitä ja osaa tarvittaessa vähän nostaa tai laskea niitä treenin tarkoituksesta riippuen. Ja ainakin tätä kyseistä sykemittaria voin lämpimästi suositella uudeksi salitoveriksi :-) Olen nyt neljä treeniä tehnyt tämän kanssa ja voi kyllä, olen aivan rakastunut!

Lisäksi koodilla FITZLD13 saa 15% alennusta Zalandolta vähintään 75euron tilauksesta aina 23.12. asti, joten esimerkiksi tämän Polar FT60 sykemittarin saa alle 150eurolla koodia käyttäessä :-)

Autumn women 728x90

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela