UPEAT POSKIPÄÄT JA KAPEAMMAT KASVOT ILMAN KIRURGIA

maanantai 28. lokakuuta 2013


Instagramissa (@Mikaelakosk) mua seurailevat saivatkin jo vähän esimakua mitä on tulossa. Eli miten saada poskipäät korostumaan ja kasvoille parempaa muotoa ilman kirurgin apua? Vastaus on kasvojen varjostaminen ja korostaminen. Mua ehkä vähän hävettää tehtä tälläistä tutoriaalia, koska olen aika surkimus meikkaamaan ja no, nimesinkin tämän jo valmiiksi amatööritutoriaaliksi :-D Onnekseni Youtube on täynnä videoita, joita kannattaa haeskella hakusanoilla contouring & highlightin :-) Kuitenkin päätin toteuttaa tämän toiveen ja kuvasin step by step, muutaman kohdan jopa osittain unohtamatta miten tämä ihme oikein tapahtuu. Here we go!

TARVITSET:

Meikinpohjustusvoiteen ja/tai heleyttävän voiteen
Meikki- ja peitevoiteen
Todella vaalean valokynän tai peite- tai meikkivoiteen
Todella tumman meikkivoiteen tai varjostusvoiteen
Aurinkopuuterin
Korostuspuuterin
Puuterin (puuttuu kuvasta)
Poskipunan
 + muut normaaliin meikkiin tarvitsemasi meikit

SIVELTIMET:


Meikkisieni
Puuterisivellin
Poskipunasivellin
Kapea meikkivoidesivellin
Kapea poskipunasivellin
Aurinkopunasivellin
Iso kabuki
Pieni skunkkisivellin

1. Lähdetään tekemään meikki puhtaille kasvoille


2. Levitä kasvoille meikinpohjustukseen tarvittavat tuotteet. Itse tein sekoituksen Lumenen ihon sävyä heleyttävästä voiteesta sekä Clarinsin ihohuokosia pienentävästä seerumista, jota käytän meikin pohjustukseen.


3.Tee meikkipohja normaaliin tapaan meikkivoiteella ja peitä epäpuhtaudet, tummat silmänaluset jne peiteaineella. Tässä vaiheessa voi myös jo halutessa vahvistaa kulmat. Itsellä käytössä MAC Studio fix foundation sekä MAC selec moisturecover-peiteaine


4. Aloita kasvojen korostaminen todella vaalealla meikkivoiteella, valokynällä tai peiteaineella siveltimen avulla. Itse käytin Yves Rocherilta saatua pure light-meikkivoidetta. Palkkapäivänä menee ostoon todella vaalea peiteaine, joka soveltuu vähän paremmin tälläiseen :-)


Eli vaaleaa laitetaan viivamaisesti korvista suunpieliin, ylähuulen yläpuolella, leuan alle, viuhkamaisesti otsalle sekä koko nenän pituudelta tuohon luun päälle. Voide voi olla ihan överivaaleaa, itsellä tämä meinaan on ehkä vähän liiankin tummaa tähän tarkoitukseen :-)

5. Tee varostukset käyttämällä tummaa meikkivoidetta, peiteainetta tai varjostuvoidetta. Itsellä käytössä MACin sculpting cream, jonka levitin kapealla peiteainesiveltimellä.


Varjostukset tulevat niihin kohtiin joihin varjot osuisivat luonnollisestikin. Jep, en tajunnut itsekään :-D Anyways, tee viivamaiset varjostukset korvista poskiluun loppumiskohtaan asti, alahuulen ja leuan väliseen koloon, nenän luun reunoille, hiusrajasta silmäkulmiin sekä aika leveälti otsan reunoille ja otsan keskustaan hiusrajaan. Lisäksi rajaa leukaluu kummaltakin puolelta, johon näytte paremman kuvan myöhemmin. Unohdin sen meinaan tässä vaiheessa :-D

6. Aloita häivyttäminen. Vaaleat alueet kannattaa taputella meikkisienellä tasaiseksi ja nenän varjostukset taas pienellä skunkkisiveltimellä tai meikkivoidesudilla häivyttää alaspäin sivuille, ei siis tuonne korostuksien sekaan.


7. Seuraavaksi häivytetään loput kasvoista. Käytin siihen isoa kabukia, jolla vaan pyöritellään ja häivytellään kunnes rajoja ei enää näy. Alemmassa kuvassa näkyy tosiaan ne leukaluun luokse tehdyt varjostukset. Kasvojen mallista riippuen niistä voi tehdä ohuemmat tai paksummat.


8. Kiinnitä meikki tässä välissä puuterilla! Sen jälkeen vahvista varjostuksia aurinkopuuterilla. Itsellä käytössä MACin Mineralize skinfinish natural sävyssä medium deep.


Ensiksi tee ohuemmalla siveltimellä saman tyylisesti varjostukset poskiluun alle, kuin mitä tehtiin edellä  voidemaisella aineella.


Sen jälkeen tasoittele isolla aurinkopuuterisiveltimellä rajaa ja voit lisätä aurinkopuuteria myös nenän sivuille, otsalle ja leukapieliin eli varjostettuihin kohtiin.

9. Tämän jälkeen lisää korostuspuuteria tuomaan heleyttä kasvoille. Itse sudin tätä nenän "luulle" (mikä hemmetti se oikea termi on :-D), poskipäille ja otsan keskelle. Käytössä MACin Mineralize skinfinish sävyssä soft and gentle


10. Tee loput meikistä ja lisää poskipunaa. Jälleen MACia käytössä, MAC powder blush ja tässä käytetty sävy Fleur Power


11. VALMIS!


Siinä on syynsä miksen ole meikkibloggaaja, mutta toivottavasti tästä oli teille jotain iloa :-) Hauska tätä ainakin oli tehdä! Tämähän tosiaan toimii myös pelkällä aurinkopuuterilla tekemällä 5. kohdan jutut kapealla puuterisiveltimellä ja aurinkopuuterilla. Tämä oli tosiaan niin sanottujen Kim Kardashian-varjostuksia ja korostuksia käyttäen totetutettu. Niistäkin löytyy tuhansia tutoriaaleja youtubesta :-)

Mitä tykkäsitte tälläisestä step by step-jutusta? :-)

24 kommenttia:

  1. Kauniit varjostukset tuli! Oot niin kaunis! :)

    VastaaPoista
  2. voisitko kertoa huuliesi tämän hetkisestä tilanteesta.

    VastaaPoista
  3. Toi keskijakaus sopii sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
  4. Ja huulissa on taas vähän filleriä...

    VastaaPoista
  5. Kivasti toteutettu juttu, voisit jatkossakin tehdä tällaisia meikkijuttuja!:)

    VastaaPoista
  6. voi kauhea noita sun huulia... :(

    VastaaPoista
  7. Mitä ihmettä sä oot menny tekemään huulilles (ylähuulelle?)? Oon kattonut jo monta postausta taaksepäin, että sullekin sitten kasvanut tuollainen Iines Ankka -nokka!?? Pistää ensimmäisenä joka kuvasta silmään :/

    En kyllä käsitä, miksi se täyte laitetaan tuohon huulen yläpuoliseen ihoon huulen lisäksi, että kasvaa sitten aika mojovasti koko nenänalus, ikäänkuin olisi joku lyönyt ja koko nenänalus turvonnut. Miksei sitä huulta sitten vain täytetä, jos haluaa suuremmat huulet!? Osaatko vastata, jos olet asiaan perehtynyt (ainakin kuvista näin voisi päätellä)?

    VastaaPoista
  8. Olet kyllä jumalaisen kaunis! :)

    VastaaPoista
  9. Mun mielestä oot ihan super nätti ja huulissakaan en huomannut mitään outoa?:D

    VastaaPoista
  10. Jos tavoittelet hoikempaa olemusta niin miksi haluat naamastasi tehdä lihavan näköisen laittamalla huulitäytteitä? Tuollaiset huulet saa ihmisen näyttämään läskiltä.....ei millään pahalla..mutta en ymmärrä kuka haluaa tarkoituksella tavoitella sellaista mustan naisen lookkia :)

    VastaaPoista
  11. kauheasti pakkelia! jumalaton määrä, varmaan kilo. hyi.

    VastaaPoista
  12. Apua mitkä huulet.... myötähäpeä :D

    VastaaPoista
  13. Hyvältä näytti koko meikki:)

    VastaaPoista
  14. on kyllä kieltämättä aika paljon meikkiä! :o Ei mitenkään hirveän luonnollisen näköistä kun ei ihohuokosiakaan erota.. On tuossa varmaan ihoki kovalla koetuksella jos joka päivä laitat samat määrät meikkiä? Ymmärrän kyllä et huono ihoiset (joilla siis esim. paha akne ja arpia) käyttävät enemmän meikkiä, mutta sulla sitä on ihan turhan paljon! oot nätti ilman meikkiäki, ja sulla on hyvä iho, paljon kevyempi meikki sopis sulle! :)

    VastaaPoista
  15. Hohhoijaa kun inhottavia kommentteja. Itse tykkäsin todella paljon ja olit tosi selkeästi tämän tehnyt! Itse ei arkena jaksa varjostuksia ja korostuksia tehdä, mutta muulloin kylläkin. Ehdottomasti lisää kauneuspostauksia, sulta ne sujuu. :)

    VastaaPoista
  16. Hmm.. äskeinen kommentti ei näköjään tullutkaan.. Harmittavan paljon negatiivista kommenttia täällä, että kun ihmiset aina jaksaa pahoittaa toisten mielet turhilla asioilla. Itse pidin ihan älyttömästi tästä, oli todella helposti ymmärrettävä ja selkeä kun oli paljon kuvia! Ja hyvältähän tuo näyttää :)

    VastaaPoista
  17. Herranjumala sä oot pilannu sun huules! Hyi kamala :D

    VastaaPoista
  18. Hittolainen kun aina jaksaisikin nähdä noin paljon vaivaa... Upean näköinen lopputulos, ehkä mäkin vielä joku kerta testaan. :)

    VastaaPoista
  19. Haha, voi pojat jos minä yrittäisin tälläistä meikkiä tehdä, niin siitä ei tulisi yhtään mitään!! :D Minun silmissä olet kyllä melkoisen taitava meikkaaja ;) Arkikäyttöön ehkä hieman paksu meikki ainakin meikäläiselle, sillä tykkään henkilökohtaisesti tosi ohuista meikkivoiteistakin, mutta olisihan se hienoa osata tehdä tuollainen upea meikkipohja vaikka juhliin :)

    VastaaPoista
  20. Öööh tuo meikitön kuva on melkein parempi kuin tuo lopputulos. Ihosi näyttää olevan suht hyvässä kunnossa, joten ihan turhaan läträät siihen noin paljon tuotteita ja teet siitä tunkkaisen.

    VastaaPoista
  21. nyt on kyllä jo huulet menny överiks

    VastaaPoista
  22. Luin yhdessä vaiheessa blogiasi päivittäin. Nyt ehkä vuoden jälkeen eksyin tänne jälleen ja huh kuinka pelästyin että mitä oletkaan mennyt tekemään kauniille kasvoillesi! En tiedä onko ne huulet pelkästään joihin on kajottu mutta entinen luonnollisempi look oli paljon paljon parempi. Toivottavasti itsekin huomaat sen pian.

    VastaaPoista
  23. Eksyin tähän postaukseen metsästäessäni meikki varjostus ohjeita ja tää oli tosi valaiseva postaus! Kiitos siitä!

    VastaaPoista
  24. Hyvät ohjeet ja kaunis meikki. Tästä oli paljon apua, kiitos!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela