@Stockholm

perjantai 18. lokakuuta 2013

Terveisiä täältä Ruotsin puolelta :-) Tulin tänne eilen aamupäivällä ja nyt vasta pääsin kunnolla hengähtämään. Eilinen meni ihan kotosalla, kun syötiin porukalla illallista ja tänään olen viettänyt päivää itsekseni.

Aamu käynnistyi ojentaja-olkapää treenillä Lidingön Friskis och Svettiksellä. Huomenna ajattelin myös mennä salille, jottei alkuviikon sairastelun vuoksi jää ihan treenittömäksi koko viikko. Ja on sinne salille ollut ikäväkin ;-)

 

Salin jälkeen lounastin kotona ja suuntasin keskustaan kiertämään kauppoja. Sellaiset reilu viisi tuntia siellä hujahtikin. Mitään kovin kummoista en löytänyt, mutta postailen jotain noista ostoksista sitten Suomeen päästyäni. Luojan kiitos täällä ei ole tullut lunta! Eilen ja tänään aamupäivällä satoi vettä, mutta salilta pois lähtiessä sade olikin vaihtunut auringon paisteeseen. Tosin älyttömän kylmä ollut koko päivän. Hyrrrr!


Nyt laitan New Years Eve leffan taas pyörimään Netflixistä ja jatkan jalkojen lepuuttelua. Kivaa perjantaita teille kaikille :-)


2 kommenttia:

  1. miks puhut postauksessa et "ilta meni kotosalla" tai "lounastin kotona", ootko siellä sen sun isäntäperheen luo majottuneena? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen joo! Siksi tulee jotenkin ihan automaattisesti puhuttua kodista vanhaan tapaan :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela