STOCKHOLM SHOPPINGS

tiistai 22. lokakuuta 2013

Tukholmasta on kotiuduttu ja kivasti meni reissu. Olin tosin lauantai-illasta asti hieman kipeänä, joten tuli enimmäkseen vain levättyä ja otettua loma ihan vain akkujen lataamisen kannalta. Ulkona käymisetkin Tukholman yöelämässä jäi nollaan, mutta eipä se maailmaa kaada, enkä muutenkaan olisi juonut :-) Lauantai-ilta sekä sunnuntai oikeastaan kokonaan meni kotosalla, mutta maanantaina ennen kentälle lähtöä skarppasin ja kävin museossa ja kaupungilla kiertelemässä flunssaisesta olosta huolimatta. Tänään se kostauikin ja ihan veto pois ollut koko päivän. Nyt pitää vain malttaa pysyä poissa salilta muutama päivä, että saisin itseni vihdoin kokonaan kuntoon.

Pari muutakin postausta reissusta tulee, mutta päätin aloittaa tähän olotilaan helpommasta, eli ostoksista. Shoppailut meinasivat jäädä pieniksi, mutta lauantaina tulikin muuttuja matkaan Scorettissa :-D

 Skinny sweatpantsit Hollisterilta. Mulla on entuudestaan hartmaat ja viininpunaiset vastaavat Jenkeistä Abercrombie&Fitchiltä ostettuna ja koska nämä ovat ihan parhaat, kävin  ostamassa vastaavat mustat Hollisterilta. Mitään muista kotihousuja en ole nykyään edes käyttänyt :-)

 Laitoin elokuun lopulla tilaukseen Urban Decayn Naked 2-paletin, mutta tuurillani se hukkui matkalla, eikä koskaan saapunut. Tietenkin paletti oli myyty loppuun Lookfantasticilla, joten en saanut uutta lähetystä vaan rahanpalautuksen. Paletti on myös myyty melkein kaikkialta muualtakin loppuun, joten jäin nuolemaan näppejäni. Olin jo hieman siinä toivossa, että olisin Tukholmasta saanut paletin itselleni Sephorasta, mutta heillä ei ollut siellä sitä myynnissä. Niinpä päätin suositusten perusteella ostaa itselleni Sephoran oman It-paletin, jossa on hyvin samantyyliset sävyit kuin siinä Naked 2-paletissa. Tähän mennessä olen todella tyytyväinen ostokseen ja hyvä niin, koska tälläkin oli kuitenkin about 35euroa hintaa :-)

 Cacharelin Catch Me-hajuvesi ei itseasiassa ollut oma ostokseni, vaan sain sen tuliaisiksi Ruotsin isäntäperheeltä kun vanhemmat olivat Ranskassa viime viikonlopun. Olin todella otettu lahjasta, koska en osannut sellaista odottaa ja tuoksukin osui aivan nappiin! Tuoksu on yhdistelmä appelsiinikukkaa, ambrapuuta sekä mantelia :-)

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä uudet pehmoiset D for Dasia-merkkiset nupukkinahkaiset nilkkurit Scorettista 163€. Niin hyvät jalassa, kauniit, todella hyvin tehty (kantalaput muun muassa naulattu kiinni) ja ajattomat. Hinta hieman kirpaisi, mutten voinut jättää näitä kauppaan. Olen alkanut ostamaan vain aitoa nahkaa olevia kenkiä ja tälläiset sieltä juuri puuttuikin. Parit tekonahkaiset vähän saman tyyliset mulla on, mutta nyt ne voi laittaa eteenpäin näiden ansiosta :-)

Sellaiset shoppailut. Nyt jatkan koulujuttujen tekoa ja palaillaan taas huomenissa!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela