SOMETHING SUPER CUTE

by - 10/29/2013 11:02:00 ip.


Tilasin Nellyn mid season salesta aivan ihanan TRIWA:n Lomin-kellon. Vaalea punottu nahkaranneke yhdistettynä korallinväriseen kellotauluun. Toimii! Kello on jo poistunut alennuksesta, mutta sen löytää siitä huolimatta TÄÄLTÄ. Nellyn midariakin on enää muutama päivä jäljellä, joten kannattaa käydä vielä kerran kurkkailla. Aleprossat ovat tippuneet ja uusia tuotteita on taas tällä viikolla täydennetty :-)

Nyt on jo silmät niin ristissä ja kirjoitankin tätä enää yhdellä silmällä. Olin aamulla muutaman tunnin koululla tekemässä projektia ja siitä suoraan 8tunniksi töihin ja sen jälkeen oli pakko siivota ja tehdä huomisen ruuat valmiiksi, jotta pääsen aamusalilta suoraan töihin. Tentit ja koulujuttujen dedikset kolkuttelee olalla, joten stressitaso alkaa taas olla huipussaan. Pari päivää onneksi enää, niin saan edes pari päivää huilata.


You May Also Like

1 kommenttia

  1. Onpas jännä ! en varmasti olisi kaupassa tullut itse edes vilkaisseeksi tuollaisen värimaailman omaavaa kelloa, mutta näissä kuvissa näyttää ihan mielettömältä ! Hyvä valinta (;

    VastaaPoista

kiitos kommentista!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.