ROAR IN MY TRAINING SHOES

torstai 3. lokakuuta 2013


Tilasin Stadiumin alennuskampanjan aikaan uudet treenikengät ja eilen tulikin vedettyä ensimmäinen treeni näillä ihanuuksilla. Kyseessä on Niken Free tr fit 3-treenikengät ja niin köykäset ja tärkein, eli todella kivan näköiset ;-) Oli aluksi vähän hassua käyttää näitä, kun oli tottunut vanhoihin hieman jykevimpiin Niken Air Vivuksiin mutta nopsaa jalka tottui. Kyllä vaan kivat treenivaatteet tekevät siitä treenaamisestakin mukavempaa!

9 kommenttia:

 1. KÖYKÄSET. AWWW. mikä ihana sana !

  VastaaPoista
 2. Noi on kyllä mageet! Itekki hyödynsin ton kamppanjan ja tilasin free run 5.0t. Kyllä sitä kummasti saa treenimotivaatiota korkeammalle uusilla kamoilla, nytkin tekis mieli vetää kengät jalkaan ja lähteä lenkille :D

  rolssi.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Wau! Mä oon nii laiska urheilemaan, mutta jos houkuteltais tollasilla kengillä suostuisin salamana :D

  VastaaPoista
 4. Ihanat kengät! Itsellä ois hirveä treeni-into päällä näiden liikakilojen karistamiseen, mutta mursin jalkani ja tämä toipuminen vaan pitkittyy, todella ärsyttävää! Tsemppiä Mikaela sulle treeneihin, vaikuttaa sujuvan tosi hienosti! :)

  VastaaPoista
 5. Käytkö noilla spinningissäkin? Jos, niin miltä tuntuu siinä? Onko niistä jalkaremmeistä (:D) tullut jälkiä kenkiin? Itseä houkuttelee kanssa uudet kengät, mutta en halua tuhota niitä spinningissä. Muutenkin olisi kiva ostaa ihan spinningkengät, mutta ei lompakko veny kaikkeen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela