ORIGINAL SOKOS HOTEL HELSINKI

sunnuntai 13. lokakuuta 2013


Majoituin perjantain ja lauantain välisen yön blogiyhteistyön merkeissä Kluuvikatu 8:ssa sijaitsevassa Original Sokos Hotel Helsingissä. Hotelli sijaitsee todella hyvällä paikalla Kluuvi-kauppakeskusta vastapäätä ja vain parin minuutin kävelymatkan päässä Rautatieasemalta ja Ateneumilta, Senaatintori on korttelin takana, Aleksanterinkatu kulkee aivan vierestä hyvine shoppailumahdollisuuksineen ja kaunis Esplanadin puisto on aivan vieressä. Lisäksi Hotellin yhteydessä on ravintolat Fransmanni sekä Memphis, joten ruokapaikkaakaan ei tarvitse hissimatkaa kauempaa etsiä, jos vaikka rankan shoppailupäivän jälkeen jalkoja jomottaa ;-) Ja jos on oikein reippaalla päällä, hotellin yhteydessä toimii EasyFit Helsinki Club-kuntosali, jossa hotellivieraiden on mahdollista treenata edulliseen päivähintaan.


 Minut majoitettiin todella viihtyisään ja tilavaan Superior-huoneeseen. Satuin saamaan kulmahuoneen, josta toisesta ikkunasta näkyi todella kaunis Tuomiokirkko. Huone oli mielestäni todella kivasti sisustettu, tilava ja valoisa ja kylpyhuoneesta löytyi kylpyamme. Harmikseni en vaahtokylvystä kerennyt nauttimaan, mutta ehkä sitten ensi kerralla! Aamulla oli ihana suihkun jälkeen kietoutua pehmoiseen valkoiseen kylpytakkiin. Onko muuten muita, keiden mielestä hotellien valkoiset puhtaat lakanat ja kylpytakit ovat ihan parhautta? Se tunne, kun pääsee puhtaiden valkoisten lakanoiden väliin pitkän päivän jälkeen tai pukee muhkean kylpytakin päälleen. Ihan parasta :-)


Valkoisten lakanoiden ja kylpytakkien lisäksi parasta hotellimajoittumisessa on aamiainen. Original Sokos Hotel Helsingin aamupala nautittiin ravintola Fransmannin tiloissa ja siellä oli vaikka mitä tarjolla. Aamiaisen nauttiminen on yksi omista lempihetkistä päivässä ja jos saisin joka aamu nauttia sen tuolla, olisin taivaassa. Tarjolla oli yllä näkyvien lisäksi muun muassa karjanlanpiirakoita, monia muita leipiä, tuoreita hedelmiä, jogurttia ja mysliä. Eli varmasti jokaiselle jotakin.

Voisin ehdottomasti majoittua uudestaankin kyseisessä hotellissa. Sijainti oli niin hyvä, palvelu hotellissa aivan mahtavaa ja sain huoneeni jo kymmeneltä aamulla ja pystyin lauantaina jättämään painavan viikonloppulaukkuni säilytykseen shoppailukierroksen ajaksi. Kiitos paljon Original Sokos Hotel Helsingille viikonloppuni pelastamisesta :-)

ORIGINAL SOKOS HOTEL HELSINKI
Kluuvikatu 8, 00100 Helsinki
Puh. 020 1234 601
Fax 09 176 014
hotelhelsinki.helsinki@sokoshotels.fi

3 kommenttia:

  1. se vaan oksettaa kun niitä petivaatteita ei koskaan tuuleteta! hyi hitto. likaiset lakanat otetaan pois edellisen asiakkaan jäljiltä ja laitetaan vaan seuraavalle puhtaat. hyi hemmetti. en pystyis nukkumaan hotelleissa.

    VastaaPoista
  2. Oii, kyllä kelpais pieni kaupunkiloma mullekin :)

    VastaaPoista
  3. Olisihan se kiva kun olisi aikaa tuuletella ja pestä useammin, mutta kuka maksaa siitä lystistä? =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela