MILTÄ MINÄ TUOKSUN

sunnuntai 6. lokakuuta 2013 Itselle hajuvesien käyttö on todella tärkeää ja olo onkin aika orpo ilman hajuvettä, jos kyseessä on jokin muu kuin päivä kotona villasukat jalassa. Suosin eniten raikkaita ja kevyitä tuoksuja, mutta ääripäänä tummat ja makeahkot tuoksut toimivat paremmin kuin hyvin iltakäytössä. Nykyään ostan tuoksuja aika harvoin, ehkä kerran-pari vuodessa. Tällä hetkellä olen tyytyväinen tuoksuvalikoimaani; ei liian montaa, mutta ei liian vähääkään. Jokaiseen tilanteeseen löytyy tuoksunsa.

 Lancome Tresor in Love-Giorgio Armani Acqua di Gioia-Marc Jacobs Daisy

 Nina Ricci Dancing Ribbon-Gucci Flora-Yves Rocher Vanille Noire-Victoria's Secret Dark Orchid

Vaikka jokaisesta tuoksuistani pidänkin, ehdottomat lempparini päiväkäytössä ovat Lancomen Tresor in Love, Armanin Acqua di Gioia sekä iltakäytössä VS Dark Orchid. Viimeisintä ei valitetavasti Suomesta saa, mutta Armania ja Lancomea suosittelen käydä tuoksuttelemassa, jos pitää raikkaista tuoksuista :-)

Löytyykö joltakin samoja tuoksuja kuin minulta?

Pahoittelut muuten hiljaisemmasta blogiviikosta. Ihan hirmusti ollut kaikkea tekemistä ja menoa, koulua ja töitä kolmena päivänä. Koulupäivätkin ollut sen verran lyhyitä, että laiskottanut aamulla pukeutumisen suhteen ja jotenkin muutenkin motivaatio vaatteita kohtaan on ollut ihan kadoksissa. Joten nyt kannattaa laitella niitä postaustoiveita mulle :-) Ja kuinka paljon teitä kiinnostaa treeni- ja ravintojutut? Esimerkiksi ne viikon treenit, ruokapäiväkirjat, jotain tiettyä mitä haluaisitte, että kirjoitan treenaamisesta (oman tietotaidon rajoilla tietenkin) ynnä muuta. Huudelkaa, jos jotain tulee mieleen!

4 kommenttia:

 1. Miulla on Tresorilta se Midnight Rose ja siihen olen hullaantunut ihan toen teolla.
  xx: Anni S.

  VastaaPoista
 2. Aqua di Gioia on mahtava tuoksu! Guccin Floraa olen tuoksutellut ja voisin hyvinkin hankkia sen itselleni. :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on itsellä DKNY:n Limited Edition -tuoksuja joista tykkään. En juurikaan käytä hajuvesiä, kun niistä tulee helposti huono olo, mutta noissa Limited Edition tuoksut on suht mietoja mielestäni.

  VastaaPoista
 4. Aaa, mua nii ärsyttää ku oon menny hankkimaan sellasen ammatin missä ei voi käyttää tuoksuja töissä. Varsinkin vapaapäiviltä ku menee meinaa ajatuksissaa suihkia hajuvettä, kunnes muistaa ettei saa :D Ihania tuoksuja, ite en omista noista mitään mutta joitain käyny nuuskuttelemassa

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela