FLUFFY CARDIGAN

lauantai 26. lokakuuta 2013

Heippa kaikille! Miten on viikonloppu mennyt? Itse olen ahkeroinut eilisen ja tämän päivän töissä ja huominen vielä pitäisi jaksaa ennen vapaata. Olen ollut viimeksi tämän kuun yhdeksäs päivä töissä menojen ja sairastelun vuoksi töissä, joten tämä vapailta "oikeaan" työhön paluu tuntuu jotenkin ihan super raskaalta. Tämän illan aionkin viettää sohvan pohjalla kaukosäädin toisessa ja läppäri toisessa kainalossa ja olla ihan rauhakseen. Hassua kun ei salillekaan tarvitse mennä, kun pidän viikonlopun sieltä vapaaksi, jotta saisin loputkin flunssan oireet viimein pois.


Asukuvia ei hetkeen taas täällä ole näkynyt edelleen kateissa olevan motivaation vuoksi. Muutenkin on menossa taas sellainen ruma-kausi, että tuntuu joka päivä että näyttää ihan tyhmältä, olo on turvonnut ja mikään ei ole hyvin. Muita joilla on samanlaisia "kausia"? :-D No, eiköhän tämä tästä mene taas kohta ohitse.

KNIT VILA
JEANS LIU JO
BOOTS D FOR DASIA

Päälle pääsi tänään ihan upouusi Vilan neuletakki, joka on jo itsessään näytävä ja massiivinen, joten yhdistin sen ihan vain simppelisti mustaan. Ja hyi kamala näitä asukuvia! Huomaa, että kaukolaukaisin yhdistettynä luonnonvalon puuttumiseen tekee taas tehtävänsä. No mutta näillä mennään. Nyt alan tekemään jotain ruokaa ja sitten pääsen rentoutumaan. Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille! :-)

8 kommenttia:

 1. Minkä hintainen tuo neule oli ? ja löytyykö sitä jostain nettikaupasta :) ?

  VastaaPoista
 2. Miten voi olla rumakausi, kun näytät aivan upealta? :) Ihana asu!

  VastaaPoista
 3. Sä näytät niiiiiiiin hyvältä <3 :)

  VastaaPoista
 4. Mitä kameraa käytät? :)
  - noora

  VastaaPoista
 5. Wau, neule on niin nätti!! itsellä on myös hakusessa joku näyttävästi kuvioitu neule, joka ei rinnalleen juuri muuta kaipaa! :)

  VastaaPoista
 6. Ei helkkari miten ihana neule! Pakko mennä huomenna töiden jälkee ettimää tommosta!

  VastaaPoista
 7. Viitsisitkö kattoo lapusta ton neuleen nimi jos koittais ettiä jostain ? :)

  VastaaPoista
 8. ihana neule!! onks niit viel vilassa?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela