ESITTELYSSÄ VAATEKAUPPOJA.FI

tiistai 8. lokakuuta 2013

Kuten olette huomanneet, olen ahkera motivoimaan itseäni treenaamaan uusilla treenivaatteilla ja -varusteilla. Onhan se selvää, että kunnon varusteet ja vielä parempi, kivan näköiset treenivaatteet tekevät siitä urheilusta entistä mukavempaa. Kun naama on treenaamisesta punainen ja hiukset hiestä märkinä, on kiva kun on edes kivannäköiset treenivaatteet päällä, vaikka muuten näyttää ihan hirveältä :-D Nettikaupat ovatkin urheilutarvikkeiden sekä vaatteiden taivas. Itse olen ainakin näin Hyvinkäällä asuessa huomannut, että vaikka täältä löytyykin Stadium, Intersport sekä Sportia, on niissä hyvin suppeasti kivoja treenivaatteita, puhumattakaan siitä onko haluamaani uotetta oikeassa koossa enää jäljellä. Siksi olen useasti esimerkiksi tilannut Stadiumin nettikaupasta haluamiani juttuja ja noutanut ja maksanut ne kätevästi Hyvinkään Stadium-liikkeestä, jolloin ei tule lisäkuluja tilaamisesta ja jos tuote ei olekaan sopiva, voi palautuksen hoitaa siinä samalla siltä seisomalta.


Minuun otettiin yhteyttä vaatekauppoja.fi -sivustolta, joka on koonut yhteen parhaat nettivaatekaupat ja siihen päälle vielä muutamia muitakin, kuten kosmetiikkaa myyviä sivustoja. Saman sivun alta löydät ajankohtaiset alennuskoodit, mielenkiintoiset artikkelit sekä vinkkejä nettishoppailuun. Esimerkiksi itse pidin todella mielenkiintoisena artikkelia koskien farkkuja ja niiden ostoa. Artikkelissa oli hyvin painotettu, että ne farkut pitää ostaa todella tiukkoina, oli sitten kyseessä todella joustavat strech tai jämäkämmätkin 100% puuvillaa olevat farkut. Lisäksi artikkelin loppuun oli koottu lista, mitä merkkifarkkua saa mistäkin nettikaupasta. Lisäksi nettikaupat voi rajata haussa myös maksutavan sekä tuotemerkin perusteella. Todella kätevää! :-)


Yksi mistä pidin erityisesti vaatekauppoja.fi-sivustossa on se, että urheiluvaatteita myyvät liikeet oli luokiteltu suoraan tuotemerkkien perusteella. Esimerkiksi minun kaltaiset Nike-fanit pääsevät suoraan Nike-kuvaa klikkaamalla sitä myyvien nettikauppojen listaan ja vielä haluamansa nettikaupan kuvakkeen päälle hiiren viemällä ja klikkaamalla pääsee suoraan Nike-tuotteisiin. Nopeuttaa ja helpottaa shoppailua, kun ei tarvitse enää siellä nettikaupassa rajata hakua vain haluamaansa tuotemerkkiin.


Sivustoon tutustuessa ja sitä selaillessa törmäsin muutamaan itselle suht tuntemattomaan ja unohduksiin jääneeseen urheiluvaatteita myyvään nettikauppaan. Sportamore nimisestä liikkeestä löytyy todella laaja valikoima urheilumerkkejä ja hinnat ovat todella kilpailukysyisiä. Jumituinkin pitkäksi aikaa kuolaamaan kaikkea kivaa kyseisestä kaupasta :-D Pitää muistaa se ensi kerralla, kun tarvitsen (=haluan) uusia treenijuttuja. Toinen itseasiassa täysin uusi tuttavuus oli Blue Tomato niminen nettikauppa, jossa oli erityisesti laskettelu- ja lumilautailuvaatteita ja tarvikkeita todella kattava valikoima. Ulkoilusta kiinnostuneiden kannattaa vilkaista Outnorth-niminen nettikauppa, josta löytyy ulkoliikuntaan ja ulkoiluun sopivia vaatteita laadukkailta merkeiltä, kuten Fjällräven, Didriksons 1913, The North Face sekä Haglöfs.

Itse olen ainakin fiiliksissä tälläisistä nettisivuista, joihin on yhteen koottu eri nettikauppoja ja alennuskoodeja. Mitä mieltä te olette tälläisistä sivustoista? :-)

Postaus toteutettu yhteistyössä vaatekauppoja.fi kanssa

2 kommenttia:

  1. Ihan mukava (ja vaarallinen) paikka nettishoppailufriikeille!!

    VastaaPoista
  2. En mä uskalla edes mennä tolle sivulle kun tulis varmasti tilattua jotain :D mutta kiva tietää tommosesta! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela