AFFILIATE AWARDS ASUA

lauantai 12. lokakuuta 2013

Hejsan ja ihanaa aurinkoista lauantaita kaikille! Kotiuduin tuossa noin tunti sitten Helsingistä, jossa olin viettämässä vuorokauden mittaista pikkulomaa. Ohjelmassa oli lounastamista, pistäytyminen Estetiassa sekä Tradetracker Finlandin Affiliate Awards-gaala. Todella kiva vuorokausi takana ja aloitan sen purkamisen tässä olotilassa helpoimmalla, eli eilisen illan asulla.

BLAZER H&M
FAUX LEATHER PANTS H&M
TOP VILA
BAG MICHAEL KORS
NECKLASE GLITTER (GIVE AWAY)
ANKLE BOOTS RALPH LAUREN

Mulla oli vuosisada asukriisi ja pelkäsinkin, että olen liian arkisissa vaatteissa. Kuitenkin asu osoittautui ihan passeliksi valinnaksi tilaisuuteen, eikä tullut liian alupukeutunut olo. Tosin tekonahkikset ovat aivan pirun kuumat! Nuo yksilöt eivät ilmeisesti hengitä ollenkaan :-D Nyt jatkan vielä sekunnin koomaamista ja sen jälkeen pitäisikin jo alkaa valmistautumaan illallisdeiteille Vilan tyttöjen kanssa. Huh mikä viikonloppu. Koko ajan jotain menoa. Tosin välillä ihan kiva näinkin päin, ettei viikonloppu mene vain töissä ja sen jälkeen väsyneenä kotona :-)

5 kommenttia:

  1. Oi että kuinka kaunis oletkaan:)!

    VastaaPoista
  2. Täydellinen asu ja tosi lähellä omaa tyyliäni! Etenkin noi nilkkurit ja nahkahousut näyttää tosi hyviltä. Ja toi tukka <3 Oon lukenut blogiasi pitkään (ihan alkuajoista lähtien) ja nyt liityin vihdoin ihan "virallisesti" lukijaksesi. Kurkkaa blogini ja liity lukijakseni, jos tykkäät :)

    http://minna-rose.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Oot niin tyylikäs! Otan susta mallia seuraavalle shoppailukierrokselleni. Voisitko muuten tehdä toivepostauksen tyylistäsi, tyylisi peruskivet yms ja vinkkejä klassiseen tyyliin.

    VastaaPoista
  4. Wowsa! (Liian) harvoin kommentoin, vaikka vakilukija olenkin... Nyt oot kyllä niin upea Mikaela, että "pakko" kommentoida :) Ja tyyli ihan ns. "sun näköinen". Bravo!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela